suziki gsx600 mü
kavasaki zx10 mu
Aslan, çok sevdiğin şeyi iyi tanı. YZF 125 İtalyan tasarımıdır ve bu nedenle sınıfının en pahalı makinasıdır. Al karşına; "anlat de" fıtı fıtı fıtı fıtı sesiyle pusar kalır köşeye. Bahsettiğin makina sadece görüntüde en iyi. Ha başlangış motoru olarak, oturuş pozisyonu vs açısından en kötüsü. Performans açısından vasat, hatta vasat altında.
Alırsın, kapının önünde seyrederken mest olursun. "Ulan ne şekil makina, vay beee, lan o benim şimdi ahahaa" filan triplerine girersin, yola çıkarsın ama...
De ben niye anlatıyorum bunları sana?
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
10 bin bütçen var ve r1 mi istion galiba senin motor fiyatlarından haberin yok yalım r1 in sıfırı 41 bin 2. eld az km fazla eski olmatan ise 20-25 binden aşağı yok sen eniyisimi git bitane yzf 125r al.Sen 125 lik kullanmışsın ama tabiki racing 125r başka ama birazda hızlı olsun diosan ve söylediğine göre kalıp hız ve ses demişsin hyosung gt 250r da kalıp var hemde 650cc lik motor kalıbıyla bire bir aynı ses oda süper zaten 600cc lik gibi sesi var mübarek hız desen son hız 180 i buluyor daha ne?he 10 bin bütçe demişsinde senin takım taklavat varmı kask eldiven korumalık mont falan?yoksa onlarıda 10 binlik bütçeden para kırarakmı alcan?
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Yzf 125 al
Türkiye de 150 km hizdan Sonra hem cebe zarar hemde insana
---------- Post added at 01:15 ---------- Previous post was at 01:03 ----------
Yzf 125 al
Türkiye de 150 km hizdan Sonra hem cebe zarar hemde insana
Honda ve yamaha oldukça zor bozulan motorlar
O yüzden sağlamlığı tartışılmaz 10bine de Iyi bir ss alamazsın
600 cc ve üstü icin konuşuyorum .
Fakat bozulur yada bir sıkıntı oluşturursa hem parça bulmak sıkıntı olur
Hemde parasal yönden zorlar
Sen gel Yzf r 125 al cbr 250 r al ama sifir olsun
Hayal r1 ise en kısa zamanda r1 alınacaktır,bence r1 e giden yolda motora çok para verme.Mesela yzf r125 tense cbr125 derim maddi olarak.5000-10000 km binilmek için 125 cc motora o kada para verilmez diye düşünüyorum.Artırdığın paralarla eğitim vb şeylere masraf yaparsın r1 e daha iyi hazırlanırsın.
YZF R 125 kalıp olarak cok ii
ama 9000 tl asırı sacma
6 eder belki
9 bine cbr 250 r alınır
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)