sanırım motosiklet dışında (itişip kakışmamak adına )bir ortak noktada daha hemfikiriz
bu güzel bir durum lakin burada bayan yada erkek olsun bir şahsiyet mt üyesi ise benim bakış açım değişir, buradaki tüm gönül dostlarını , kendi samimi kişiliğimden dolayı yakınım gibi gördüğümden dolayı uslubum ilk başlarda sana ters geldi , normal bir durum , daha öncede söylediğim gibi günümün 8 satini işte , diğer kalanınıda çok önemli işlerim olmaz ise burada geçirdiğimi söylemiştim , onun için MT kimsenin olmasa bile benim nazarımda ciddiye aldığım , bir platformdurki başka bir siteye girmediğimi söylemek isterim .
siz burada yeni üyesiniz benim bakış açımı anlamanız zaman alacaktır lakin bir çok arkadaşım motosiklet.net e üyelerine hangi duygu ve düşünceler içerisinde olduğumu iyi bildiklerini umuyorum , sizde sanırım anlarsınız zamanla
neyse sanırım durumu toparladım
kalp kırmak, itişip kakışmak, polemik yaratmak hiç bir zaman amacım olmadı , aslında bu kolay olan yol hemde çok kolay , ama bizler her zaman zoru denemeliyiz ve iyi geçinmeliyiz .
küçük bir şeyi daha eklemek istiyorum profil yapılandırması yapılırken hatırda kalmayan , anlamsız , isimsiz kendini çok kısıtlı olarak tanıtan üyeleri de anlayamıyorum acaba neden kendilerini tanıtmıyorlar ?
kimse kendilerinden özel hayatlarını , banka hesap numaralarını istemiyor genel olarak usulen kişinin kendini tanıtması buraya olan bakış açısındaki cidiyetini ortaya koyduğunu düşünmekteyim
nasıl olsa ben söverim hakaret ederim, istediğimi yazarım çizerim ohhh ne güzel sonra sıvışıp giderim gibi düşündüklerini hissediyorum
ben üşenmeden profilimde doğru isim ve soyismimi kullanıp, kendime ait resmimi yüklüyorsam ve her kez benim ne olduğumu ne olmadığımı görüyorsa , bu pletformda böyle bir sistem yapılmış düzenlenmiş ise hiç olmazsa uydurukta olsa birine sesleneceğim zaman ismini bilmeliyim diye düşünüyorum galiba çok şey düşünüyorum ,
bence siteye üyelik tc kimlik numarası girilerek yapılmalı herkez gerçek kişiliğini ortaya koyarsa durumun renginin değişeceğini düşünüyorum galiba çok şey düşünüyorum