Erkekler tuvaletinde sigara içen bıyıklı liseli kızlar basmış forumu.
Allah kabul etsin beyler
Erkekler tuvaletinde sigara içen bıyıklı liseli kızlar basmış forumu.
Allah kabul etsin beyler
Ride it like you stole it!
Bende bu konu nasıl hala patlamadı diyorum,hadi başlıyor:D
Neyse forumdaki muhatap alınacak veya alınmayacak kullanıcılar belli oluyor bu tür topiclerde. Ayrıca hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
İyi demişin
Ayrıca şöyle düşünüyorum ki bu 'bıyıklı kız' muhabbeti benim umurumda olmadığı gibi konuyu açan kişininde umurunda değil.Bunlar basit şeyler beyler,yakışmıyor,hıı!
Tek derdim bir an önce motor paramı biriktirmek ahh ne kadar masum hayallerim var ama bıyıklı olmakla suçlanıyorum
oooo milletin geyiği gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş
hoş gelmişsin
umarım kalıcı olabilirsin forumda
kısmet gezilerde görüşme dileği ile artık...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ben erkeğim ama kadın olmayı düşünüyorum,böye başlıklara bukadar yazı yazılınca...
eveeetttt konu amacına ulaşmış sanırım tanışılmış kaynaşılmış
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: konu amacına ulaşmıştır
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)