wow... (10 karakterden muhabbeti.)
[QUOTE=BARABONTİ;2759757]sürçü lisan ettimse affola ismini cismini bilmediğim sevgili bayan motosiklet sürücüsü kardeşim , konu başlığınızı üşenmeden vede eğrinmeden kendinizi ifade edebilecek ve çoğunluğun anlayabileceği tarzdan yazmış olsanız olay zaten düşündüğünüz merttebeye gelmeyecek
bir ortamda bir kardeşimiz ne yapacağını , bilmiyorsa bilenlerin ona söylemesi uygundur , tatsızlık çıkar derken çıkarsa sizden yana çıkar benim tatsızlık çıkartmak gibi bir niyetim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:09 ----------
neyse hayırlı sahurlar cümleten ortam kızışmadan bana tüymek düşer .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bu benim ikinci motorum , ilki Ninja 250 idi onunla yaklaşık 3000 km yaptım sonra Monster aldım . Buna da yavaş yavaş alışıyorum sıkıntı yok şimdilik umarım olmaz .Özel ders aldım Rahmi hoca'dan birde Honda eğitimlerine gittim .Bu yaz bir kere de Ducati Riders'dan özel ders almayı düşünüyorum
ducatiyi nerden satın aldınız? servisi falan iyi mi peki? ya da müşteriye yaklaşımları nasıl?
memnun musunuz motosikletinizden? Ducati Riders nerede eğitim veriyor? biraz fazla soru sordum ardarda fakat sizde bahsederseniz sevinirim.
[QUOTE=piyanist_irf;2759769]Ortam neresi olursa olsun karşınızdaki kişi sizin kankanız - dostunuz ( adını siz koyun) değilse hele hiç yüzünü bile görmeyip ilk defa bir fikrinizi paylaşacaksanız emir kipli cümleler sarfetmek yerinde bir karar değil sanırım , uyarı ve fikirlerinize her zaman açığım - saygımda sonsuz ancak benim saygı çemberimi bozmadıkça .. Tatsızlık çıksın kim isterki )
Size de hayırlı sahurlar olsun ...
Rahmi hoca kim bu arada? bildiğimiz birisi mi? nerde eğitim veriyor?
Korlas'tan aldım , servisi sanırım 300 -400 TL civarı olacak yani benimde duyduğum bu henüz motor 800 km de , 1000 km olunca götürcem servise o zaman görücez .Ducati Riders yerini tam bilmiyorum ama Pendik tarafında vereceklermiş özel dersi yerleri de sanırım o taraflardadır.Motorumdan çok çok memnunum kullanımı çok rahat .250 cc motordan sonra ilk aldığım gün çok tedirgin oldum kullanabilirmiyim diye ama 2.gün hemen alıştım .
Rahmi Barutçu:http://www.rahmibarutcu.com/
Videoları:http://www.motosikletmacerasi.com/ra...cu-egitimleri/
kısmet olursa görüşürüz, korlasta. bende oraya geliyorum
ducati riders'ın diavellerini görmüştüm fakat organizasyonun nerde yapıldığını bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu,
katılabilirim. Siz yeni mi aldınız motosikleti? ne kadar zamanda 800km oldu?
Rahmi Barutçu , internetten serach yap bir çok video'su çıkar .sabah 8:30 - 17:30 tüm gün eğitim veriyor , kılık kıyafet konusunda da çok bilgi sahibi oluyorsun , sabah bi kaç saat sözlü eğitim veriyor sonra Şile yoluna çıkıyorsunuz iki motor . Ben o eğitimden sonra bambaşka döndüm eve . Tavsiye ederim şiddetle
hoşgeldin bayaaaann
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
yinede fena değil, bende alalı 1 aydan fazla oldu geçen hafta 1000 bakımına götürdüm.
ustası çok iyidir bu arada! ben çok memnunum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
ducatinin çok güzel koruma topuzları var
ön-arka tekerlekler için
ve motor koruma topuzları CNC Racing
tavsiye ederim, hem şık hem kullanışlı.
bu arada kendi üstünüzde full koruma olmasını tavsiye ederim.
ducatiniz varsa kaskınızıda ducati alın bence havalı olur çokta kaliteliler...
düşüreceğim diye korkarsanız altınızdan gider, fazla panik olmak kontrolünüzü etkiliyor sizde farkediyorsunuzdur,
trafikte ve motosikletinizin üzerinde her NE yaşıyorsanız bu size tecrübe olarak geri döner.
motosikletinize takılacak korumalar çok avantajlı (kaldırım veya benzer yerlerde sürtünmeden dolayı oluşabilen hasarları engelliyor)
D.Monster o kadar çok aksesuar kaldırabilen bir motosiklettir ki, sıkıldıkça aksesuar alıp taktırırsınız... Rizoma-Sato racing-CNC-MotoCorse-Ducati OEM unuttuğum daha birçok markalar, italyan motosikletlerine çok güzel parçalar üretiyorlar.
Kaskı Ducati düşünmedim çünkü kısmet olursa 2 sene sonra motoru değiştircem o zaman Ducati kask elimde patlar
Paniksiz kullanmaya çalışıorum enönce riskli kullanmamaya özen gösteriyorum
Aksesuar olarak rizoma elçiklere ve led lere baktım bende çok güzeller , birde akparovic konusu var tabii ama bu sene olmayacak inşallah seneye biraz pahalı
Dediğiniz gibi sonu yok devamllı gözüm aksesuarlarda ama tutcam kendimi ..
sırf aksesuara boğmak için Monster alırdım
bu arada 2 sene sonra değiştirsem de yine bu ducati olurdu, Ben italyan motosikletlerini çok seviyorum!
akrapovic egzosta olur ya da Termignoni her ikiside pahalı gerçi... (yavaş yavaş artık)
Rizoma elcikle birlikte Rizoma PRO Guard System denilen parçalarda harika!
o kadar ıncık-cıncık şey var ki, çok fazla zaman ve paranız gidebiliyor.
son zamanlar da GoPro kamera furyası başladı, günlerdir ona kafa patlatıyordum en sonunda aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)