7 yıllık hasret derken bu nasıl bir hasrettir
11 yaşında
bence sana yamaha yzf 125 yakışır kardeşim görüntüsü güzel janjanlı , kımıl kımıl hatta 11 yaşından itibaren şu ana kadar tüm hasretine fazlasıyla karşılık verir.
18 yaşındayım param var huzurum var, ehliyetimi alacağım ve 1000 lik makina alacağım , başka tavsiyede bulunmayın diye söyleyince , bizler mantıklı doğru olanı söylemek durumundayız 1000 lik makina sana göre değil .
ben söyledimmi ? söyledim can senin , para zevk senin istersen hayabusa alırsın sorun değil ama yavaş yavaş .
merdivenleri birden zıplayıp en yukarıya çıkayım diyorsun
düşersin önce küçüğüyle neler yapabiliyorsun bakarsın , yoğrulur pişersin , işin ciddiyetini kavrarsın , tecrübelerine binlercesi eklenir , şuurun yerine gelir olgunlaşırsın , geride seni sevenlerini düşünürsün ,
ve artık yavaş yavaş merdivenleri çıkarsın zamanla
anlatmak istediğimiz bu aslında
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
bunda sıkıntı yapılacak bir şey yok kendini üzme
sonuç itibari ile sende google da arasan bulurdun , ben sadece oradan alıp buraya koydum
modarötör arkadaşlar kaldırırlarsa daha iyi olur, çünkü gördükçe benimde canım sıkılıyor ama bazen böyle resimleri görünce can sıkmakta iyidir .