Herkese Merhaba!
Adım Şevket, Ankara'da yaşıyorum. 17 yaşındayım ve bir yılı aşkın süredir motosiklete ilgi duyuyorum. Motosiklete ilgimin nasıl başladığını kısaca anlatayım. Bisiklete binmeyi çok seviyorum. Geçen yıl bir bisiklet turu sırasında yoruldum ve bir banka oturdum. Önümde de oldukça dik bir yokuş vardı. İçimden şöyle geçirdim: "Oğlum Şevket altında bir motosiklet olsaydı şurayı yorulmadan çıkardın." Böyle basit bir düşünceden sonra motosikletleri araştırmaya başladım. Dergiler aldım, internet forumlarını okudum, MT ile tanıştım bu sayede. Bu süre içinde motosikletin yokuş çıkmak için ya da bir yerden bir yere gitmek için bir ulaşım aracı olmaktan çok öte bir şey olduğunu keşfettim. İçimdeki motosiklet sevgisini hayatımın erken döneminde ortaya çıkardığım için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Önümüzdeki yıl kısmetse motosiklet almayı planlıyorum. O zamana kadar hem para biriktirip hem de sınav derdinden kurtulmuş olacağım. Bu arada söylemeyi unutmuşum, üniversite sınavına hazırlanıyorum. Motosiklet alana kadar da kendimi pedal çevirerek tatmin etmeye çalışıyorum.
Velhasılkelam, ben de sizin gibi motosiklete gönül vermiş biri olarak aranızda olmaktan memnun olurum.
Saygılar.