Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tanışma

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul/sancaktepe
    Motosikleti
    XT660R
    Merhaba. Adım Serdar. Yıllardır hayal ettiğim gibi motorcu olma yolunda nihayet bişeyler yapabildim. Ehliyetimi alıyorum, kıyafetlerim hazır. sonbaharda da motorumu almayı düşünüyorum. Bundan sonra sık sık yazışırız umarım. Motorumu alınca gezilere de gideriz belki. Şimdiki hedefim KLE500 veya benzeri bir motor.
    Görüşmek üzere...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2011
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

  3. #3
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2005
    Motosikleti
    var bişeyler
    hoşgeldin üyelik tarihine bakınca biraz garip kaçıyor hoşgeldin demem. benden eski üyesin.

    bende motor alma aşamasında baya emek sarfetmiştim. önce ehliyet aldım, sonra motor alacak parayı biriktirdim. ilk motor olarak suzuki gs 500 düşünüyodum. tam motor parası birikti, bu seferde askerlik durumum çıktı hesapta yokken. asker dönüşü kıyafetleri tamamlayıp cbf 150 aldım. şimdi iyikide gs 500 ile başlamamışım diyorum. cbf 150 den sonra er-5 sahibi oldum ve 1 yıllık motor tecrübeme rağmen 500 cc ye geçişim sıkıntılı oldu. hiç tecrübem olmadan 500 cc ile başlasaydım ne olurdu bilmiyorum. ben askerde iken bu siteden bir arkadaşımız olan xxxxx( biz ona kısaca 5x derdik) sıfır cbf 500 almış ve 1000 km boyunca 3 kere kaza yapmıştı. son kazası ağır oldu ve nerde ise ayağına platin takılacaktı, zor yırttı. sonrada motora töbe etti. ben şimdi tekrar cbf 150 aldım. er-5 ten sonra 150 cc ye binmek attan eşeğe dönüş oldu amayapacak bişey yok.

    valla kle 500 de er-5 ile ortak motor ve performansı gayet güzel makineler. ama şimdiye kadarki motor tecrüben nedir bilmiyorum, çok fazla yoksa hem yüksek hacimli hem yüksek boyda bir motor, hata toleransı az, kaza riski yüksek ve parça fiyatları-bulunurluğu sıkıntılı bir motor can sıkıcı olacaktır.
    bir süre ufak bişeyle pratiğini geliştirip hacim büyütmen sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum

  4. #4
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul/sancaktepe
    Motosikleti
    XT660R
    Öncelikle hoşbulduk. üyelik tarihim çok eski evet. o zamanlar da heyecanlanıp motor alacam demiştim ama olmamıştı. o zamanlardan beri hiç yazmadım, araştırmalarımda geldim hep siteye. bu sefer çok ciddi çıktım yola. ehliyet zaten 1 ay içinde tamam inşallah. hacim meselesi önemli tabi ama küçük bişeyle başlayıp 1 sene sonra yükseltmenin maliyeti daha büyük. bütcem kaldırmaz. bir de boyum 1.87 ve kilom 100 üzeri. kurstaki ybr125 ler can çekişiyor altımda. güç bir yana oturduğumda bacaklarımı sığdıramıyorum. dolayısıyla biraz kalıplı bişe olması lazım. yaşım da 36 zaten. bu saatten sonra maceraya da girmem. sancaktepe de oturuyorum. sakin yollar var etrafımda, oralarda tecrübe edinirim. biraz düşersem de kalkarız artık

  5. #5
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2009
    Motosikleti
    GV 250
    Orta yaşlı adamın motoru GV250 tavsiye ederim. Ybr ufak gelir; ben de 100 kiloyum 182 civarı boyum da; GV 250 gayet iyi oluyor; kullanımı da gayet rahat aslında. Başlayan bir tanıdığım var GV 250'yle; güzel motor; yeterli gayet her yere.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

  6. #6
    Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul/sancaktepe
    Motosikleti
    XT660R
    lycantrophic, başka modeller de olabilir tabi ama ben özellikle enduro olmasını istiyorum. kle olması önemli değil. fiyat açısından avantajlı olduğu için kle düşünüyorum. zaten ekim kasım gibi bakacağım. o zaman temiz bulduğum makineyi alırım. ama enduro olacak


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)