Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tanışma mesajı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    30 Nisan 2012
    Motosikleti
    Kawasaki ZL600
    Tanışma mesajı için biraz geç oldu ama, bir iki aydır buralarda birşeyler paylaşıyorum aslında katılımdan çok daha fazla yazılanları okuyorum diyebilirim. Bugüne kadar ufak tefek motosikletlerim oldu ama, motosiklet zorunlu taşıt olmak dışında pek bir fonksiyonu olmadı benim için. Hayatımın belirli döneminde ticari sürücülükte yaptığım, birazda motora makinaya meraklı olduğumuz için elimiz alet edevat tutar. Öyle böyle derken birazda makina sevdasından bir anda kendimi klasik japon olan 600 lük bir Kawasaki Eliminator sahibi olarak buldum.

    Yurtdışında çok meraklısı olmasına rağmen, alışılmış chopper, cruiser çizgisinden farklı, büyük cüsseli genellikle düz sıralı silindirli, görüntülerinden beklenmeyecek oranda performanslı, yurtdışında klasik Japon olarak sınıflandırılan motosikletlere genellikle ülke içinde rağbet az. Tabi buna bu motorların üretildiği 70-90 yılları boyunca bu motorların ülkemizde çok satılmamasıda olabilir. Alınanlarda bakımsızlık, kıymetini bilmeme ve yedek parça sıkıntısından helak olmuş durumda.

    Tüm arkadaşlara hoşbulduk diyorum. Özellikle bu tür klasik japon motosikletleri ile ilgilenen arkadaşlara selam çakıyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hoşgeldin
    bende klasik japon kullanıyorum. 96 model honda titan


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)