Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sigaraya bırakıyorum Motorcu Kardeşlerim Abilerim Desteklerinizi Bekliyorum..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2012 Yamaha Ybr 125

Aranıza Geliyorummm..

- Arkadaslar aklımda hic yokken bir motor sevdası tuttu beni ve uykumu kaçırıyor desem yeri var :D

- Birşeylere sahip olmak için bazı şeylerden fedakarlık yapılmasının gerektiğininde farkındayım..

onun için SİGARAYA SON veriyorum

- 5 senedir kullanıyorum Bir faydasını görmedim daha bu zamana kadar görende olmamıştır zaten..

" Motor Aşkı Sigarayı bırakmak için vesile oldugu için mutluyum. "

Sevincimi sizlerler paylaşmak istedim..
    Sevgiler Saygılar

makseli, iptaluyelik02, nadrov ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3-4 ay önce dişcide dolgu yaptırıyorum. Dolguyu yapan dişci ile arkadaşı muhabbet ediyor malum bende kulak misafiri gibi birşey oluyorum.

Adam anlatıyor sigarayı bıraktım hayatım degıstı uykum ıstahım falan dıye. Ben oglum ve karım ıcıyorduk aylık sıgaraya verdıgımız para 1.000 TL'ye yakın bır para dıyordu.

Sigarayı ailecek bırakmıslar ve hemen gıdıp 0'bir araba almışlar taksitle şimdi her ay sigaraya verdıklerı parayla araba taksıdı oduyorlar.
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha Ybr 125
    Maddi manevi zarar düşündükçe frenliyorum kendimi. Hayatın tadına varmak güzel

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Kolaymıymış bu kadar bu mereti bırakmak nasıl başardınız paylaşında bizde bırakalım
    mehmetcann ve karapara bunu beğendiler.
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    2012 Yamaha Ybr 125
    Bırakırsam bunu bunu yapabilir diye hedef koyunca insan beyninde bitirebiliyor sigara meselesini
    karapara bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sigaraya bırak attır gitsin bi daha da içme.
    karapara bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    benim dileyeceğim 14 yıllık tiryaki olarak sadece motor aşkının sigaradan baskın çıkması dır .

2 ay sonra kanın yavaş yavaş nikotin denen illetten temizlenmeye başladığında , yada moralinin çok yüksek olduğu, mutlu bir anında, yada çok güzel bir sohbet muhabbet yemeğin ardından , şeytan sana çıkıp diyecekki (irade)

oğlum turgut bak kaç ay geçti bir tane bile içmedin helal sana , arkadaşın parlıament, uzatacak, mallrboro uzatacak, gözünde tütecek belki , yak bir tane diyecek, nasılsa 2 ay içmedin bir taneden bir şey olmaz

işte o bir taneden bir şey olmaz diye 2 ayda yada 2 yılda bıraktığın sigara ya bıraktığın süre zarfında tam tersi yavaş yavaş başlayacaksın ,ilk etapta ayda bir tane , sonra haftalara, günlere saatlere kadar düşecek o bir tane sigara.

umuyorum içindeki motor aşkı sigaradan baskın çıkar.

düşman gibi göründüğüme bakma ben sana dostça yazıyorum dost gerçeği acıyı söyler , sonra aradan aylar geçtiğinde ne oldu turgut bıraktınmı sigarayı diye sorduğumuzda inşallah yüzün kızarmaz

o zaman bir konuda ben açarım motor aşkı için sigarayı bırakan arkadaş diye haberin ola

şaka bir yana sağlıklı sıhhatli bir hayat dilerim inşallah beraber teker çevireceğimiz günlere diyelim .

her şey kafanda bitiyor inanacaksın ve içmiyorum bu pisliği diyeceksin olay bitecek.

sakın ola 1 yıl içmeyerek benim yaptığım eşşekliği yapma

mümkünse kullanan samimi arkadaşlarından bile uzak dur ve o pisliği sana ikram eden, ısrar eden adamı dostan sayma , dost adamın iyiliğini ister, ölüyoruz her nefeste öldürüyor beni biliyorum onun için beni kendi halime bırakın bana iyi davranın

o adam ise ben içiyorum zehirleniyorum, oda içsin der , oda dost değildir zaten kal sağlıcakla....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni

biraz iştah açayım dedim
    karapara bunu beğendi.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Her şey burada biter

Uploaded with ImageShack.us
    Ben çok adam gördüm günde 2,3 paket içipde bırakıyom dediği anda bırakabilen
    Misal dayım misal eniştem misal babam
    Babam ve eniştem günde 2 paket içerlerdi Babam zarar gördü aynı gün bırakdı eniştemde malum parlement fiyatları günde 3 pakete yakın
    1 yılı aştı bırakalı 2side yaklaşık 30 yıldır kullanıyorlar Ve adam diyorki irade işi yok bırakamıyom tiryakiyim ölürüm yalan diyor ki bende buna inanmıyorum İsim vermeyim I de 2,3 sene kullandım paket taşıyordu isim vermediğim I ama bıraktı hiçde aklına gelmiyor
    İrfan abi hani diyorya biri uzatınca burnunda tütecek diye felan geç abi bu ayakları işinize gelmiyo bırakmak 1,2 hafta sitresleneceksiniz diye kendinize ve cebinizdeki paraya yazık ediyorsunuz
    piyanist_irf ve kanucan bunu beğendiler.
    Sado

Motosikleti
    Piaggio Carnaby 200 - Honda Wave 110i
    Aslen şuursuz, dirayetsiz, iradesizin tekiyim!

Zyban diye bir ilaç var, onun sayesinde bıraktım.. Altı ay kadar sürdü sigarasızlığım. Sigara içmemek harika, yalnızca sağlığın değil yaşam tarzın alışkanlıkların falan değişiyor. Benim dinlediğim müzik türü bile değişmişti.

Altı ay sonra şuursuzluğum gene başgösterdi, içtim.. Son bir yıldır günde 3-4 en fazla 5 tane falan içiyordum ki dün bırakmaya karar verdim. Ciddi ciddi nefret ediyorum.

Topic'i görünce dayanamayıp yazayım dedim. İlaç olarak Zyban kullanabilirsin, Champix var ama gereksiz pahalı, nikotin bandı falan da takviye yaparsan olur bu iş. Yirmi gün içme, daha da canın çekmez.. Ama sakın bir daha başlayayım deme, o çok kötü işte!
    karapara bunu beğendi.

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Zararın neresinden dönülürse kar dır
    Motosikletiniz hayırlı olsun.
    karapara ve mehmetcann bunu beğendiler.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    İrede, irade, irade, inat, inat, inat.
    Bırakmak için kesin irade gösterip, inat etmeden bırakılmıyor.
    16 sene içtim, bırakalı 7 sene oldu. Bırakanların dediği gibi sağlığım daya iyi, maddiyatım çok daha iyi içtiğim günlere göre. Bu günün parasıyla yaklaşık 50.000 TL sigara parası ödemişim. Enayilik değilde nedir bu...
    karapara bunu beğendi.
    Dumanla haberleşmeye son.
    Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Ben 20 kusür sene günde 2,5 paket sigara içiyordum...Bırakmak için akupunktur, nikotin sakızı, nikotin bandı vs.. herşey denedim, azaltarak bırakmayı denedim, sıgarayı birden bırakmayı denedim ama bir türlü başarılı olamaMIŞtım (3 sene denedim olmadı) . Yarın sigarayı bırakacağım dediğim anda içim içimi kemirmeye başlıyor ve sigara içme hissi tekrar geliyordu.. Tabiki bırakamıyordum..SİGARAYI BIRAKMANIN YOLU BENCE DÜŞÜNCE BİÇİMİNİZDEN GEÇİYOR.... Bir gün günde 3 (ÜÇ) paket sigara içen bir arkadaşın bıraktığını gördüm, ve bu bırakıyorsa ben de bırakıyorum dedim ve 4,5 aydır hiç içmiyorum... Uyuşturucu bağımlılarını yatağa bağlarlar ve Kriz anında iki seçenek vardır birincisi zehir vererek bağımlılığın devamı ikincisi ise zehir vermeden zehirin vucüttan atılmasını sağlamak....İlk 10 gün her sigara aklıma geldiğinde ya sigara içerek bağımlılığım devam edecekti, ya da kriz anında içmeyecek bu illetten tamamen kurtulacaktım....KURTULDUM...... SİGARAYI HERKES BIRAKABİLİR SADECE KENDİ DÜŞÜNCE YÖNTEMİNİ BULMALI...SENDE BIRAKIRSIN İNŞAALLAH...SENİ ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM....

ŞU LİNK BANA ÇOK FAYDALI OLDU...

http://www.izlesene.com/video/sigara...n-carr/3316313
    mehmetcann bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Helal olsun. Motosiklet sevdası budur işte. Bu konuya 1 ay önce olsa devamlı bir içici olduğum için cevap yazmayacaktım fekat şu an gururla yazabiliyorum

Ben 10-15 denememde başarısız olmama rağmen yılmadım azmettim doktora gittim. İçenler bilir neden bırakamadığımızı kolayca.
    Zyban öneriyorum arkadaşlar. Eczaneden alabilirsiniz 65 tl ( Muhakkak doktorun yazması gerek). İlk 3 gün günde 1 tane, sonraki günlerde günde 2 şer tane ile 1 paketi 1 ayda bitireceksiniz.

ilk 2 hafta sigara içtim fakat 15. günde sigara içemedim. Her içme teşebbüsünde mideme ağrılar girdi metabolizmam bozuldu. Ama şuan karşımda fosur fosur içenler olmasına rağmen bir fırt bile çekmek istemiyorum (hiç içmemiş gibiyim).

3 ay içecekmişim bu hapı. Meğerse nikotin falan değilmiş bendeki mesele, tamamen alışkanlıkmış.

Dİkkat: Yan etki olarak tek kusuru HD kalitesinde ilk 1 hafta rüyalar görmek :D Onun haricinde gayet iyi.
    mehmetcann bunu beğendi.
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    benim de 4 ay oldu bırakalı...motor işini de kendime bi ödül olarak görüyodum..champix adlı ilacın inanılmaz faydasını gördüm...mucizevi bi icat...15 senedir içiyodum yaklaşık...
    bıraktım iyi oldu ama hayatım değişti diyemicem herkesin dediği gibi...evet rahatlıyosun ama öyle aman aman hissedilir derecede olmadı...arada hala özlüyorum...

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Duman avcılarına 1 üye daha tebrik eder, devamlılığını dilerim.
    mehmetcann bunu beğendi.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bıraktın bitti, bu kadar dillendirmemek lazım. yoksa zayıf düştüğün bir anda tekrar başlama ihtimalin kuvvetlenir.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Babam sigarayı bırakmak çok kolay der hep. Ve ekler; "ben tam 85 kere bıraktım"
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    eger uzun süre içmeyip tekrar bir tane yakarsan kendine diyecegin ilk söz muhtemelen ben kendime eziyet ediyormuşum olacaktır. ve yeniden başlayacaksın. sigara vücuttan kolaylıkla atılmaz. en ufak iradesizligi affetmez ve yeniden başlarsın.

sana tavsiyem sigaradan dogan boşlugu başka şeylerle doldur. spor yap çünkü iştahın açılacak ve kilo alacaksın.

ben bırakmak istiyorum ama asla irademe güvenemiyorum. bu nedenle günde 1 paket içiyorum.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolaymıymış bu kadar bu mereti bırakmak nasıl başardınız paylaşında bizde bırakalım
    19 yıl içtiğim sigarayı 9 ay evvel bıraktım ve bir tane bile içmedim...bir tane içersem arkası gelir diyerek kendimi ikna ettim hep....her ay 250 tl'ye yakın param cebimde kaldı...sabahları istediğim saatte uyanabiliyorum,ağzımın tadı yerine geldi.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta iştah açılması....kilo almaya meyilli hale geliyorsunuz
    mehmetcann ve kanucan bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)