Yorum yapan destek veren herkese teşekkürler..
Sözüm söz kurtuldugum ve hedefim oldugu için gerçekten mutluyum.
Ne zaman bi motor geçse yakındır bende gezicem sağlıklı bi şekilde diyorum ve mutlu oluyorum :D
Yorum yapan destek veren herkese teşekkürler..
Sözüm söz kurtuldugum ve hedefim oldugu için gerçekten mutluyum.
Ne zaman bi motor geçse yakındır bende gezicem sağlıklı bi şekilde diyorum ve mutlu oluyorum :D
ne mutlu sana. Sigaraya çok karşı olan bir insan olarak bırakmana çok sevindim. hiç kullanmadım umarım küçük arkadaşlarımızda hiç başlamaz.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Sigaranın parasal zararını bir kenara bırakmak lazım, Vücuda yaptığı zarar çok daha önemli. Sigarayı bırak Çayın suyun yemeğin tadını al, hayatın güzelliğini gör...
Madem herkes bişe anlatmış bende hastanede ki bi anımı paylaşayım ;
Ben Sağlık memuruyum bi hastamız vardı anjio(kalp damarlarının görüntülenmesi işlemi) olucaktı,neyse gittim adamın yanına geçmiş olsun dedim başladım işlem öncesi hazırlığına,
B: ben A: adam
B : Hoş geldiniz,geçmiş olsun vs. o arada sigara içiyomusunuz dedim
A : ''20 senedir içerim tırcıyız biz sigara bizim yol arkadaşımız onsuz olurmu'' dedi artist ve ciddi bi tavırla
B : İnşallah arkadaşınız size büyük bi kazık atmaz dedim,hazırlığı bitirdim çıktım odadan.
1 saat sonra anjio odasına indirdim,30 dk sonrada almaya gittim sonuç : 1 anadamar olmak üzere toplam 3 damarı tıkalı çıktı,adama sonucu söylediğimde yüzünün halini görmeniz lazımdı,serviste söyledikleri geldi aklıma bide o an ki surat ifadesi üzüldüm adama.Karar ''Coroner bypass'' dı yani açık kalp ameliyatı.Yine de Allah korudu 1 gün sonra ameliyata girdi 4saatlik bi operasyonla damarları değiştirildi sağlam olarak çıktı ameliyatdan.Yoğun bakımda adama o arkadaşınla bi daha görüşmessin İnşallah dedim Allah korusun bi daha elimi sürmem dedi
Damar tıkanıklığının,daralmasının en büyük nedenidir sigara,bırakarak çok iyi bi iş başardın bunu her geçen gün ve 40+ yaştan sonra daha iyi anlıcaksın.
Motorunda hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah.
Çanakkale Aşığı..
bende bırakmakta zorlanıyordum, hatta 3-4 defa uzun süreli olarak bıraktım ama yine başladım, taa ki kalbim tekleyene kadar. tık etti bildiğin durdu, tam bayılacakken devam etti çalışmaya. o günden beride sigara içmiyorum.
tavsiyem sigarayı bırakmanız, bırakamıyosanız bi kalp rahatsızlığı geçirin sonra bırakırsınız zaten ölmekten iyidir.
yaşım 27 bu arada
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Yasım 17,1 tane bile icmedim bu saaten sonrada baslamam
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Yaşım 37. Ortalama 20 yıldır sigara içiyorum. Nefret edilesi pis bir şey. Bir kaç defa bırakmak için kısa denemelerim oldu. Sıkıntı stres vs. Yaklaşık 2 yıl kadar evvel sigarayı bırakma yollarını araştırırken Mora terapi diye bir şey öğrendim. 2 adet her zamanki sigaradan içiyorsun, küllerini izmaritlerini bir şişede toplayıp şişeleri ve seni o cihaza takıyorlar. 1 saat kadar kablolar falan duruyorsun kalkınca temiz bu kadar. İlk internetten kullanan yorumları araştırdım. Bırakan sayısı çok fazlaydı denemeye karar verdim. Taksim denge mora terapide bende denedim. Peki nemi oldu. İşim bitince Taksimden silivriye eve geldim. Silivride inince sigarayı bıraktığım aklıma geldi. Hiç canım istemiyordu. Sonraki 4-5 gün bu şekilde gecti. Sanki hiç sigara içmemiş gibi. 5 yada 6 ncı gün sabah uyandım felaket sigara içesim geldi. Ne yapıcam buraya kadarmı derken bi sık dişini az öğlene kadar geçmezse dayanamazsan içersin dedim kendi kendime. 2 saat gibi sonra bişeyim kalmadı. 4-5 gün sonra tekrar aynı şekilde oldu ama hazırlıkıydım. Devamında hiç sıkıntı yaşamadım hiç canım çekmedi. Ama herşey bu şekildemi hayır. Kendimi bıraktığıma tam hazırlayamamışım. 6 ay bu şekilde geçti Aklıma bile gelmedi desem yeridir. Yalnız yasıyorum . Kız arkadasım geldıgınde ıcerdi . Bir içti iki içti üç derken hadı bende bir tane ıceyım senle.... Arkadas hıc canım ıstememesıne ragmen sırf sıkıntıdan yeşillik olsun diye geri basladım. Bana kazancı ne oldu eskıden gunde 1.5 paket ıcerdım artık 1 paket ıcıyorum. Su an hafıf kendımı hazırlamaya basladım tekrar ve son defa bırakmak ıcın . Yarınmı olur 1 ay sonramı bılmıyorum ama o anlık gelen tamam ıcme artık sunu hıssını duydugum an tekrar o terapıye gırıcem. Bence içipte bırakmak isteyenler bir araştırsın bunu emin olun çok etkili.
ben 14 yasımdan beri içiyorum...tam 9 ay 1 gün önce bıraktım..sayıyormusun hala derseniz hayır..ayın 29 u bugun o yuzden kolayca hesaplıyorum..28 inde bırakmıştım..
neyse..herşey irade..öncelikle, ilk günlerde motor için bırakıyorum bende demiştim o yüzden cvp yazma gereği duydum ve şunu diyebilirim, taam 1400 tl karım var..sadece maddi açıdan..
ve sana tavsiyem..canın sigara isterse http://www.sigara.gen.tr/ bu siteye gir..inan her kelimesini defalarca okumusumdur...
ve haala ilk günkü gibi canım sigara ister..ama diyorum ki, lan 9 ay oldu, bırakmısın nie başlayacaksın..ve herkez bırakamazzsın diyenler özellikle bambaşka gözle bakmaları ( eeen basta annem babam ) insanın hosuna gidiyor..sigara..evet güzel birşey..veee eeen az haftada bir rüyama girer..ama nasıl biliyormusunuz..küçük çocuklar gibi sanki kaçak içiyor gibi..bi kere, sanki küçücüğüm de kaçak içiyorum..alıyorum birinin paketten 3-4 tane..büyyüük agacın dibine gidiyorum..ama nasıl çekiyorum görmelisiniz...ööf ööf..sabah hatırlıyorum...hanıma anlatıyorum..cevap aynen şu,
Allah sana gece nikotini veriyor boşver sen içme..rüyanda içiyorsun zaten
birGarip..
İçmediğim kaçak kalmadı nalet olsun o kaçak sigaralara
Tekele geçtim rahat ettim bırakmayı düşünüyorum araştırmalarım netten devam ediyor
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Abi Son durum nedir? İnşaallah bıraktın değil mi? İçiyorsan da bir daha dene bırak abi şu lanet şeyi..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)