Merhabalar site çok ilgimi çekti faydalı olabileceğini düşündüm motorda 4000 km gibi bir deneyimim var yeni sürücü değilim ama profesyonelde değilim ayrıca ehliyetsizim abilerimizden tavsiyeler almak beni mutlu eder şimdiden teşekkürler
Merhabalar site çok ilgimi çekti faydalı olabileceğini düşündüm motorda 4000 km gibi bir deneyimim var yeni sürücü değilim ama profesyonelde değilim ayrıca ehliyetsizim abilerimizden tavsiyeler almak beni mutlu eder şimdiden teşekkürler
Hoşgeldin hemşehrim, Ehliyetini alman sana en güzel tavsiyemiz olacaktır
Legends may sLeep.. But they never diE..!
6 ay var daha abim şimdilik dağ yolları kullanmam gerekiyor supersport hevesimde en sonun crosscu olucam dağlarda dolaşa dolaşa
Hoşgeldin.
Motoru ehliyet sürmüyor tabii ki, almasan da olur. Aptalın biri gelip sana çarptığında tüm suçu ve masrafları kabul etmeye razıysan,Polis çevirmesinde motorunu elinden alıp kamyon kasasına kaldırıp atılmasını izlemeye razıysan, bir de 900 TL civarında ehliyetsiz araç kullanma cezasına razıysan almasan da olur.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
haklısın çok haklısın abi 1 kere başıma geldi zaten herşeyi bana kitlediler ama artık işledi içime 1 gün binmesem gazlamasam huzursuz huysuz oluyorum
Önce ehliyet ,sonra motor. Bunun yanında tüm koruma ekipmanları. ekmek almaya bile motorla gidersen kaskını ihmal etme. Bana bişey olmaz demek en büyk yanlıştır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)