şaban ustadan klasik makinalara hayat öpücüğü
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
@şaban usta face'deki linke tıklayınca "Bu içeriğe şu anda erişilemiyor" sayfası çıkıyor
-
irfan kardeşim senin çizimleri görünce bu çocuk paramotor yapacak dedim ilk izlenimim bu oldu vermiş olduğun linkteki videoları izleyince gördümki tahminimde yanılmamışım hadi hayırlısı diyelim olmıyacak bir şey değil elin gevuru yaparda biz neden yapamıyalım değilmi neyse bu konuları bırakalım senin derdini perforje işi ile oğraşanlar hallederler sanırım onlarda aliminyunla çalışıyorlar vede makaraılı büküm makinayla dağiresel bükümler yapıyorlar sen öncelikle bunu araştır arka muhafazayı tek parça olarakda çıkrabilirsin bu makinadan hadi kolay gelsin
insanın kaderi kurduğu hayali gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya bağlıdır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
şaban usta adlı üyeden alıntı
irfan kardeşim senin çizimleri görünce bu çocuk paramotor yapacak dedim ilk izlenimim bu oldu vermiş olduğun linkteki videoları izleyince gördümki tahminimde yanılmamışım hadi hayırlısı diyelim olmıyacak bir şey değil elin gevuru yaparda biz neden yapamıyalım değilmi neyse bu konuları bırakalım senin derdini perforje işi ile oğraşanlar hallederler sanırım onlarda aliminyunla çalışıyorlar vede makaraılı büküm makinayla dağiresel bükümler yapıyorlar sen öncelikle bunu araştır arka muhafazayı tek parça olarakda çıkrabilirsin bu makinadan hadi kolay gelsin
teşekkürler abi araştıracağım sanayide muhakkak vardır çaresi bir ölüme yok
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Şaban ustaa :D bende 1970 model kara jawa var..onu baştan sona ele geçirecek usta lazım banaa :D
-
nasıl yardımcı olayım sana benden istediğin ne
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
restrasyona aladığım son makina NSU nun işlemleri devam ediyor söküm işleminden sonra komple temizlenip çürüğü çarığını görmek için kumlama yaptırdım ve gelen temizlenmiş parçaları hemen astarladım ve nikelaj polisaj işlerini ve kaporta boya işlemlerinide halletikmi montaj işlemini gerçekleştirecez burada bazı yapım aşamalarını paylaşmıya calışacam saygılar
-
agzım açık baktım valla resimlere keske su ıslerden sızın gıbı anlayabılseydım
paylasım ıcın cok sagolasın
-
Elinize emeğinize sağlık.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
şaban ustam bu sene yazlığıma gelirken yanına uğramak istiyorum özelden adresi atarsan sevinirim. kolay gelsin
-
NstlJiApache adlı üyeden alıntı
şaban ustam bu sene yazlığıma gelirken yanına uğramak istiyorum özelden adresi atarsan sevinirim. kolay gelsin
sayın arda konu içi diğer sayfalarda açık adresim iş tel hepsi mavcut diğer sayfaları bir incele
-
12 Aralık 2012, 16:35
arkadaşlar epeği zamandır ilgilenemedim bu arada yeni dünyaya merhaba diyen yeni nesil torunlarım oldu onların sağlıkkarıyla ilgilenmem gerekti bu arada buggy da son gelişmeleri burada paylaşayım bu projeninde sonuna yaklaştık kaporta boya işlerini bitirdik bir iki foto yükleyim saygılar
-
12 Aralık 2012, 17:03
şaban usta, harikalar yaratmışsın diyorum başka bişey diyemiyorum. Dış ülkelerde böyle sizin gibi yetenekli marifetli insanlar el üstünde tutuluyo hatta programları bile yapılıyo internette TV'de. bence bu yetenegınızı el becerınızı marıfetınızı bosa harcamayın. bosa harcamayın derken yanlıs anlamayın zaten harıka ısler yapmıssınız ama bence Youtube'da bi program dizisi hazırlayıp yaptıgınız modıfıyelerı paylasabılırsınız ki bu sizi çok ünlü yapıcaktır buna emin olun. Ben sizin yerinizde olsam çoktan girmiştim internet ve Tv ortamına. benden size tavsiye, Tv ve internet ortamına girin. Bence acayip şekilde büyüceksiniz. keşke yatrımcı olsam da size yatırım yapsam.. *not olarak ben sadece ilk sayfaya baktım su an vaktım olmadıgından, eger youtube'da vıdeolarınız falan varsa bılmıyorum twitter facebook'da da var mısınız, ben sadece 1-2 dakıkamı ayırıp aklımdakılerı yazayım dedım. yoksa tavsıyelerımı bı dusunun derım..
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
12 Aralık 2012, 17:23
Dondum kaldım on numara olmuş. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şaban Usta emeklerine sağlık.
-
14 Aralık 2012, 02:22
Keremk adlı üyeden alıntı
Dondum kaldım
on numara olmuş. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şaban Usta emeklerine sağlık.
halil bey ilginizden dolayı sizi kutlarım benim yapmış plduğum çalışmaların yarısını bile yapamıyan insanlar sayfalar dolusu yorumlar yapıyorlar fakat ben geçenlerde başka bir forum sitesindede bu tür işleri paylaşıyorum öyle olumsuz yorumlar yapılıyorki benim çalışmalarımı küçük göstermek için hemide tanınmış simalar medyatik insanlar yapıyor bunları benim buggy çalışmam var o konuda tartıştık vatandaşla bende sonunda onu bu purejenin aynısını yapı ondan sonra benim karşıma geçip konuşmasını söyeldim yani şöyle birlaf haleo ordaysa arşında burada dedim bir yerde düelloya davet gibi oldu bundan alınmış arkadaş bende alınacağın kelimeleri başkaları içinde kullanmamasını tavsiye ettim saygılar başınızı şişirdim vermiş olduğum linkten diğer çalışmalarımıda görebilirsiniz
http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/
-
14 Aralık 2012, 02:30
şaban usta adlı üyeden alıntı
halil bey ilginizden dolayı sizi kutlarım benim yapmış plduğum çalışmaların yarısını bile yapamıyan insanlar sayfalar dolusu yorumlar yapıyorlar fakat ben geçenlerde başka bir forum sitesindede bu tür işleri paylaşıyorum öyle olumsuz yorumlar yapılıyorki benim çalışmalarımı küçük göstermek için hemide tanınmış simalar medyatik insanlar yapıyor bunları benim buggy çalışmam var o konuda tartıştık vatandaşla bende sonunda onu bu purejenin aynısını yapı ondan sonra benim karşıma geçip konuşmasını söyeldim yani şöyle birlaf haleo ordaysa arşında burada dedim bir yerde düelloya davet gibi oldu bundan alınmış arkadaş bende alınacağın kelimeleri başkaları içinde kullanmamasını tavsiye ettim saygılar başınızı şişirdim vermiş olduğum linkten diğer çalışmalarımıda görebilirsiniz
http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/
kim o medyatik kişi ? öğrenebilirmiyiz acaba.
-
14 Aralık 2012, 16:52
-
16 Aralık 2012, 00:55
yunus kardeş bu kadar fotoyu siteye taşımana gerek yoktu merak eden zaten oradan bakabilirdi sağol
-
17 Aralık 2012, 20:13
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)