ustam resimlerdeki BMW'nin modeli nedir yılı nedir...
harikaymış gerçekten
ya şöyle temizlikle boxer motor bi tane bulsam çevremde krediye girer alırım yeminle.. aşığıyım ya alman panzerinin..
ustam resimlerdeki BMW'nin modeli nedir yılı nedir...
harikaymış gerçekten
ya şöyle temizlikle boxer motor bi tane bulsam çevremde krediye girer alırım yeminle.. aşığıyım ya alman panzerinin..
şaban aga şekill yapmışsın gene helal sana bu yollar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar beğenilerinizden vede iltifatlarınıza çok teşekkür ederim hepinize saygılar sevgiler
59 olsun çamurdan olsun
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
ustam
internette şöyle bir ilan buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0817291/detay/
benim değil ilan elimde 1000 lira olsa birazda param olsa bu motor çok güzel adam olur gibime geliyor boksör motor geri vitesli şaftlı rus malı dnepr mt 11
http://www.youtube.com/watch?v=6Loyac01jwI
bu videodaki olayı Extradan takılmış karbüratörmü yapıyor bilmiyorum ama gaz tepkisi mükemmel
abi düşünürsen o ilandaki motoru sen on numara yaparsın hiç şüphem yok hem evrakları hem plakasıda varmış
sepetin boyası yapıldı montaj aşamasına geldik bir iki foto yükleyim
bu çalışmanında sonuna geldik sayılır
kolay gelsin.sepetteki steib yazısını döktürdünüzmü orjinalimi.Burdan döküme benzettim.
Orjinalide döküm zaten saçma bir soru olmuş,eskide olsa harapta orjinali herzaman daha iyidir.
Ellerine sağlık Şaban ustam dokunduğun klasik altın oluyor
ve herşeyinde orjinaline bağlı kalarak yapıyorsun harikasın
tabi azıcıkta olsa zevk sahibi olmak gerekli.
kimileri birşey yaptığını zannederek güzelim klasikleri rezil ediyor
pakistanlı hindistanlı çingenelerin panayır motoruna çeviriyor
bunun örnekleri ne yazıkki senin yapatıklarından çok daha fazla yazık oluyor,
şuraya bak birde isim koymuş öfke,kendi iç dünyasını yansıtmış )))) şaka gibi yahu.
Sevindim klasik olmadığına o motorun
zira berbat olmuştu arkadaşım
iyiye iyi demeyide biliriz
bak diğerleri gayet güzel olmuş elerine sağlık sen yaptıysan
ha zenginliğe bukadar takılma ezik ezik, o kunuyu yazmana gerek yok
zira senin anladığın anlamda zenginde değilim
zenginlik dediğin senin anladığın şekilde değildir
olmazda
biz zenginliğimizi gönlümüzde taşırız cebimizde değil,hoş söylemeye çalıştığın gibi ikiside sede yok
yeni motora para zenginliğine takılıp kalma hayat uzun
umarım sizlerinde olur.
Kalasınız sağlıcakla
merhabayın sayın arkadaşlarım lütfen sakin olalım burada bir birimizi kıracak söz vede davranışlardan kaçınalım burada hiç kimse ustalık yarışında değil her usta yapmış olduğu çalışmalarla kendini göstermesi açısından bu tür sitelere üyelik açıp yapmış olduğu örnekleri burada diğer arkadaşlarla paylaşmaktır amaç böyle konu dışı tartışmalara girmeyelim lütfen şimdi zıppırman arkadaşımız 350 jawa ya takılıp onun üzerinden yorum yazmış belki bilmiyerekte olsa klasik diye tabir etmiş onun kusuruna bakmayın buradaki her kullanıcı bizler kadar motorları tanımayabilir bunu mazur görmek lazım kırıcı olmıyalım diğer makinalar hepsi birer klasik şaheserlerdir onların orjinalliğini bozmadan restrasyon yapmak o ustanın mesleğine ne kadar önem verdiğini göstermesi açısından çok önemlidir yapmış olduğumuz klasikler üzerindeki değişiklik ustanın gözünde güzel olmuştur amma bu tür klasikleri kullanacak olan kimselerde orjinallik ön plana çıkıyor bu tür çalışmalarda buna sağdık kalınırsa hepsi güzel oluyor hepinize iyi geceler tartışmayı burada uzatmayın hepinize sevgilerimle diyorum yaş 55 benden büyükmüsünüz bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
son çalışmadan bir iki foto paylaşayım
arkadaşlar bakın sizleri uyardım bu hareketleri sıfatları lütfen kendi ortamınızda tartışın çok ayıp ediyorsunuz bu tpoici ben kendi ortamımı yansıtmak için açtım sizler kişisel olarak tartışacaksanız kendi topcinizde tartışın benimde naçizane takipçilerim var amaç başkaysa yine ayıp olur yaptığınız çalışmalar ürettiğiniz emeklerinizi diğer arkadaşlarla kendi ortamınızda paylaşın bende sizlerin çalışmalarınızı takip ediyorum zaten
bmw r 67 2 mode l1951 restore işleminin son aşamasına geldik son fotolar
insanın kaderi kurduğu hayali gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya bağlıdır
şaban usta ellerine sağlık gercekten çok iyi iş yapıyorsun
bir sorum olucak,motor kısmından bir parcaya gerek duyulduğunda o parcayı nasıl temin ediyorsun sonuçta 1930 ların motosikletleri ?
mesala benim aprilia sr 50 scooter ım var 2002 model bobini yandı parcasını bulamıyorum
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
sağol arkadaşım parça konusuna gelince eski klasiklerin yedek parçası o makinanın müşteri vede piyasadaki kullanımda olan mamulün yaygınlığına bağlı oluyor bmw nin de piyasası çok yüksek olan bir makinadır çok eslisiyle çok yenisi değrlidir ortalarda olunca fazla aranmaz parça sıkıntısı yok 1945-1950 hiç farketmez hala sıfır parçasını üreten firmalar var amma kesenin ağızını biraz genişçe açman gerekebilir saygılar
insanın kaderi kurduğu hayali gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya bağlıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)