Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

şaban ustadan klasik makinalara hayat öpücüğü

REKLAM ALANI
    şaban usta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    tamam anladım şimdi amma dikkatli bisin anlaşılan ismimi unutmamışsın uzunzamandır sahibindene girmiyorum onlarda zaten işin ticaret yönüyle ilgilenmiye başladılar açık oto bazarına döndü site her neyse ne zaman bu tarafa işin düşerse buyur gel savaş kardaş yakınmış çorlu o her an geme imkanı var bekliyorum saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı şaban usta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabilir amma bu makina olmaz bunun neresini vespaya benzettin onu merak ettim doğrusu çok basit çözümler üretiyorsun amma işe yararmı bilmiyorum[COLOR="Silver"]
    ağabey genelde pratik basit çözümler üretirim. vespanın arkası tek başına olmaz ama fiberle destekl gerekli şekil verilerek resimdeki siyah motosikletin benzeri çıkarılabilir ortaya.bakar bakmaz aklıma o geldi

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    olabilir fikir fikirdir saygı duyarım

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    şaban abi lütfen o şişeleri kaldırırmısın bak bitarafımız şişecek sonra
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

adiren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Ustacım ellerine sağlık. Çay sırasına beni de eklersen sevinirim. Ben de çorlu dayım
    Aşka düştüm ben de geldim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Maşallah eline sağlık usta. Kolay gelsin.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    çalışmalarınız çok heycan verici klasik motorlara hiç ilgim yoktur ilgim eski aygırlara karmaşık motorlara vardır afrika twin gibi misal
    ustalardan yakınmışsın ama ben onlarca usta tanıdım daha bir tanesi için bile iyi diyemem hepsi dolandırıcı gözleri paradan başka bişi görmüyen insanlar bi tek mehmet ustam var onunda karakterini severim işciligini degil yarın motorum servisten cıkıcakmış güya 1 aydır toplanıcak sadece gaz basınca boguluyodu işcilik 520 verdim yaptılar olmadı geri götürdüm yarın sanırım 650 isterler parca taksalar gam yemicem sadece işcilik bu üçret içinde ıvır zıvır torna ve kecesi yagı var ist. da sanmıyorum hakkıyla calısan usta olsun bu son zaten daha töbe ettim motorumu kimsenin eline vermem normalde ben tamir ederim ama işlerim yogun fırsat bulamıyodum ama gece yarısıda olsa ben yapcam bi üst kapak söküp takan usta 520 tl alırsa ben nası korkmadan tamirciye giderim şaka gibi paralar ödedim saysam bitmez bende gelip atolyenizi görmek isterdim ilerde kısmet olur inş.
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    buyrun gelin beklerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaban abi lütfen o şişeleri kaldırırmısın bak bitarafımız şişecek sonra
    vallahi buranın aslan sütü meşhurdur istersen şişme olmadan ben 1 ufak kargo yaparım önemli değil sevgilerimle

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Şaban usta benim hayalimde ki mesleği icra ettiğin için dedim ki ne şanslı insanlar var,böyle bir meslek ile yaşlanmak isterdim.Sizleri canı gönülden kutluyorum.Muhakkak ziyaretinize gelmek isterim.Saygılarımla.

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    teşekküler sağolun buda benim emektar

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    bunlarda diğer çalışmalar

XBARACUDAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Ultra Classic electra glide
    şaban usta hoş geldin bende bir çayını içmeye gelirim yerini tam olarak tarif edersen daha rahat bulurum seni.
    yeniköy deyim bende tam bilmiyorum buraları yeni geldim.

TwisTeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250 2007
    Şaban Usta saygılarımı iletiyorum,

Ben istanbulda ikamet ediyorum ama görev icabı bu hafta ve gelecek hafta Saray'dayım. Çerkezköye çok yakın, mutlaka uğramak istiyorum. Bu akşam yada yarın akşam misafirin olmak isterim sende uygun görürsen

Ayrıca çerkezköydeki sürücüleri kınıyorum, dün sabah saraya gelirken çerkezköy içinde 3 kere ezilme tehlikesi geçirdim. 2 tanesi hatalı sollama yapıp üstüme süren araç 1 tanesi soluna hiç bakmadan yola atlayan araç, istanbulda yok böyle bir muhit

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Vay Çerkezköy'ümüzün ismi geçmiş duygulandım Şaban usta meşhurdur Çerkezköy'de. Dükkanı da Fevzi Paşa İ.Ö. okulunun hemen alt sokağındadır. Şaban ustam İlkokuldayken dükkanın önünde büyük motor görürsek bahçeden izlerdik seni

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    Alıntı XBARACUDAX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaban usta hoş geldin bende bir çayını içmeye gelirim yerini tam olarak tarif edersen daha rahat bulurum seni.
    yeniköy deyim bende tam bilmiyorum buraları yeni geldim.

sedat bey kardeşim aşağıda sarkadaş adresi bulabileceğin gibi yazmış fevzi paşa ilkolunun hemen alt sokağı günaylar sok no 7 buyur gel sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Alıntı TwisTeD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaban Usta saygılarımı iletiyorum,

Ben istanbulda ikamet ediyorum ama görev icabı bu hafta ve gelecek hafta Saray'dayım. Çerkezköye çok yakın, mutlaka uğramak istiyorum. Bu akşam yada yarın akşam misafirin olmak isterim sende uygun görürsen

Ayrıca çerkezköydeki sürücüleri kınıyorum, dün sabah saraya gelirken çerkezköy içinde 3 kere ezilme tehlikesi geçirdim. 2 tanesi hatalı sollama yapıp üstüme süren araç 1 tanesi soluna hiç bakmadan yola atlayan araç, istanbulda yok böyle bir muhit
    büyük geçmiş olsun emre kardeş burası biraz karışık tır trafik konusu daha doğrusu insanlarıda onun için dikkat etmek gerek ziyaret konusu buyur gel tanışmış oluruz sevinirim saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

sağol ahmet kardeşim benim çalışmalarım bu internet olaynda epeği yaygındır bu imkalardan yararlanmak lazım insanın dünyaya açılan kapısı gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

çalışmalar devam ediyor

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Şaban Usta.. Öncelikle eskiyi yeniye dönüştüren yüreğine sonra ellerine sağlık.. Çok saygı duyulacak bir iş yapıyorsun ve ne mutluki bunları bizimle paylaşıyorsun..

İstanbul da ikamet ediyorum ama hafta sonu gezilerinde mutlaka yolum oralara düşer gelip çayını ben demlemek istiyorum.. Tekrar eline yüreğine sağlık.. merakla yeni projeleri bekliyorum..

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaban Usta.. Öncelikle eskiyi yeniye dönüştüren yüreğine sonra ellerine sağlık.. Çok saygı duyulacak bir iş yapıyorsun ve ne mutluki bunları bizimle paylaşıyorsun..

İstanbul da ikamet ediyorum ama hafta sonu gezilerinde mutlaka yolum oralara düşer gelip çayını ben demlemek istiyorum.. Tekrar eline yüreğine sağlık.. merakla yeni projeleri bekliyorum..
    kürşat kardeş ne demek buyur gel yeni projeler var tabiki zamala hepsini paylaşıcam mesela bu konu değişik off-road la ilgili bir konu buggy denen bir araç var amma bu ülkemizde bu kadar büyüğü ve teferruatlısı zannadiyorum yok bir ilk olacak gibi amerikan versiyonu bir arazi canavarı bunuda burada sizlerle paylaşmassam üzülürüm projenin başlangıç fotolarından bir iki foto koyalım bakalım ilgi çekecekmi saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

merak edenler bu linkten de görebilir

Motosikleti
    Touring
    Şaban usta slm lar..vaktiniz olunca buraya resim eklermisiniz sizi merakla takip ediyoruz

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    şaban ustam bende Çerkezköy - kapaklıdan.

İnşallah bir gün CBF 150 alıcam..acemiyim motor konularında..ama kafama takılan bir sorun, konu olursa yanına gelip fikrini alıp öyle gitmek isterim servislere vs.Tabi müsadenle..

İlk fırsatta çerkezköye indiğimde geleceğim yanına..

Saygılar..
    birGarip..

Motosikleti
    üç tekerli moto trıkel
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaban ustam bende Çerkezköy - kapaklıdan.

İnşallah bir gün CBF 150 alıcam..acemiyim motor konularında..ama kafama takılan bir sorun, konu olursa yanına gelip fikrini alıp öyle gitmek isterim servislere vs.Tabi müsadenle..

İlk fırsatta çerkezköye indiğimde geleceğim yanına..

Saygılar..

her zaman beklerim yalnız işiniz olunca değil ben herdaim buralardayım saygılar

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)