şaban ustadan klasik makinalara hayat öpücüğü
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 18:58
tamam anladım şimdi amma dikkatli bisin anlaşılan ismimi unutmamışsın uzunzamandır sahibindene girmiyorum onlarda zaten işin ticaret yönüyle ilgilenmiye başladılar açık oto bazarına döndü site her neyse ne zaman bu tarafa işin düşerse buyur gel savaş kardaş yakınmış çorlu o her an geme imkanı var bekliyorum saygılar
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 20:34
şaban usta adlı üyeden alıntı
olabilir amma bu makina olmaz bunun neresini vespaya benzettin onu merak ettim doğrusu çok basit çözümler üretiyorsun amma işe yararmı bilmiyorum[COLOR="Silver"]
ağabey genelde pratik basit çözümler üretirim. vespanın arkası tek başına olmaz ama fiberle destekl gerekli şekil verilerek resimdeki siyah motosikletin benzeri çıkarılabilir ortaya.bakar bakmaz aklıma o geldi
-
05 Haziran 2012, 21:45
olabilir fikir fikirdir saygı duyarım
-
05 Haziran 2012, 21:47
şaban abi lütfen o şişeleri kaldırırmısın bak bitarafımız şişecek sonra
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
05 Haziran 2012, 23:50
Ustacım ellerine sağlık. Çay sırasına beni de eklersen sevinirim. Ben de çorlu dayım
Aşka düştüm ben de geldim
-
06 Haziran 2012, 00:59
Maşallah eline sağlık usta. Kolay gelsin.
-
06 Haziran 2012, 01:02
çalışmalarınız çok heycan verici klasik motorlara hiç ilgim yoktur ilgim eski aygırlara karmaşık motorlara vardır afrika twin gibi misal
ustalardan yakınmışsın ama ben onlarca usta tanıdım daha bir tanesi için bile iyi diyemem hepsi dolandırıcı gözleri paradan başka bişi görmüyen insanlar bi tek mehmet ustam var onunda karakterini severim işciligini degil yarın motorum servisten cıkıcakmış güya 1 aydır toplanıcak sadece gaz basınca boguluyodu işcilik 520 verdim yaptılar olmadı geri götürdüm yarın sanırım 650 isterler parca taksalar gam yemicem sadece işcilik bu üçret içinde ıvır zıvır torna ve kecesi yagı var ist. da sanmıyorum hakkıyla calısan usta olsun bu son zaten daha töbe ettim motorumu kimsenin eline vermem normalde ben tamir ederim ama işlerim yogun fırsat bulamıyodum ama gece yarısıda olsa ben yapcam bi üst kapak söküp takan usta 520 tl alırsa ben nası korkmadan tamirciye giderim şaka gibi paralar ödedim saysam bitmez bende gelip atolyenizi görmek isterdim ilerde kısmet olur inş.
-
06 Haziran 2012, 01:25
-
06 Haziran 2012, 01:54
Şaban usta benim hayalimde ki mesleği icra ettiğin için dedim ki ne şanslı insanlar var,böyle bir meslek ile yaşlanmak isterdim.Sizleri canı gönülden kutluyorum.Muhakkak ziyaretinize gelmek isterim.Saygılarımla.
-
06 Haziran 2012, 02:48
teşekküler sağolun buda benim emektar
-
07 Haziran 2012, 03:59
-
07 Haziran 2012, 12:50
şaban usta hoş geldin bende bir çayını içmeye gelirim yerini tam olarak tarif edersen daha rahat bulurum seni.
yeniköy deyim bende tam bilmiyorum buraları yeni geldim.
-
07 Haziran 2012, 13:13
Şaban Usta saygılarımı iletiyorum,
Ben istanbulda ikamet ediyorum ama görev icabı bu hafta ve gelecek hafta Saray'dayım. Çerkezköye çok yakın, mutlaka uğramak istiyorum. Bu akşam yada yarın akşam misafirin olmak isterim sende uygun görürsen
Ayrıca çerkezköydeki sürücüleri kınıyorum, dün sabah saraya gelirken çerkezköy içinde 3 kere ezilme tehlikesi geçirdim. 2 tanesi hatalı sollama yapıp üstüme süren araç 1 tanesi soluna hiç bakmadan yola atlayan araç, istanbulda yok böyle bir muhit
-
07 Haziran 2012, 17:53
Vay Çerkezköy'ümüzün ismi geçmiş duygulandım Şaban usta meşhurdur Çerkezköy'de. Dükkanı da Fevzi Paşa İ.Ö. okulunun hemen alt sokağındadır. Şaban ustam İlkokuldayken dükkanın önünde büyük motor görürsek bahçeden izlerdik seni
-
07 Haziran 2012, 18:42
XBARACUDAX adlı üyeden alıntı
şaban usta hoş geldin bende bir çayını içmeye gelirim yerini tam olarak tarif edersen daha rahat bulurum seni.
yeniköy deyim bende tam bilmiyorum buraları yeni geldim.
sedat bey kardeşim aşağıda sarkadaş adresi bulabileceğin gibi yazmış fevzi paşa ilkolunun hemen alt sokağı günaylar sok no 7 buyur gel sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Şaban Usta saygılarımı iletiyorum,
Ben istanbulda ikamet ediyorum ama görev icabı bu hafta ve gelecek hafta Saray'dayım. Çerkezköye çok yakın, mutlaka uğramak istiyorum. Bu akşam yada yarın akşam misafirin olmak isterim sende uygun görürsen
Ayrıca çerkezköydeki sürücüleri kınıyorum, dün sabah saraya gelirken çerkezköy içinde 3 kere ezilme tehlikesi geçirdim. 2 tanesi hatalı sollama yapıp üstüme süren araç 1 tanesi soluna hiç bakmadan yola atlayan araç, istanbulda yok böyle bir muhit
büyük geçmiş olsun emre kardeş burası biraz karışık tır trafik konusu daha doğrusu insanlarıda onun için dikkat etmek gerek ziyaret konusu buyur gel tanışmış oluruz sevinirim saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
sağol ahmet kardeşim benim çalışmalarım bu internet olaynda epeği yaygındır bu imkalardan yararlanmak lazım insanın dünyaya açılan kapısı gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
çalışmalar devam ediyor
-
08 Haziran 2012, 17:45
Şaban Usta.. Öncelikle eskiyi yeniye dönüştüren yüreğine sonra ellerine sağlık.. Çok saygı duyulacak bir iş yapıyorsun ve ne mutluki bunları bizimle paylaşıyorsun..
İstanbul da ikamet ediyorum ama hafta sonu gezilerinde mutlaka yolum oralara düşer gelip çayını ben demlemek istiyorum.. Tekrar eline yüreğine sağlık.. merakla yeni projeleri bekliyorum..
-
08 Haziran 2012, 19:11
-
10 Haziran 2012, 18:29
Şaban usta slm lar..vaktiniz olunca buraya resim eklermisiniz sizi merakla takip ediyoruz
-
10 Haziran 2012, 20:26
şaban ustam bende Çerkezköy - kapaklıdan.
İnşallah bir gün CBF 150 alıcam..acemiyim motor konularında..ama kafama takılan bir sorun, konu olursa yanına gelip fikrini alıp öyle gitmek isterim servislere vs.Tabi müsadenle..
İlk fırsatta çerkezköye indiğimde geleceğim yanına..
Saygılar..
-
10 Haziran 2012, 23:10
Garip1701 adlı üyeden alıntı
şaban ustam bende Çerkezköy - kapaklıdan.
İnşallah bir gün CBF 150 alıcam..acemiyim motor konularında..ama kafama takılan bir sorun, konu olursa yanına gelip fikrini alıp öyle gitmek isterim servislere vs.Tabi müsadenle..
İlk fırsatta çerkezköye indiğimde geleceğim yanına..
Saygılar..
her zaman beklerim yalnız işiniz olunca değil ben herdaim buralardayım saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)