Merhabalar adım Emre. Bu siteyi bir suredir takip ediyorum ama daha yeni kayıt oldum. Aranızda olmaktan mutluyum umarım sitenin yararını görürüm.. Nyse hikayeme geçiyim:
Yaklaşık 3 senedir motor kullanıyorum. Ama sadece tatile gittigimde kiralayıp birkaç hafta tadını çıkarabiliyorum. Tahmin edersinizki zaman geçtikçe bu bir tutku haline geldi. Bende bi sene öncesine kadar aileme bir motosiklet istedigimi söledim yanlız ailem ne yazık ki motor kullanmama şiddetle karşı çıkıyor. Motosikletin aslında dogru kullanım ve ekipmanlarla çok güvenli ve özellikle bu istanbul trafiginde çok rahat olduğunu defalarca anlatmama rağmen fikirlerini bi türlü değiştiremedim. Bende onlardan gizli para biriktirip bi motor almayı planlıyorum. Tahminlerime göre eylül ayında yaklaşık olarak 3 milyarım olacak. Ne marka olacagına aşagı yukarı karar verdim (suzuki gs 500 ya da o ayar bişey) ama yine de tavsiyelerinize açıgım. Yanlız asıl sorun satın aldıktan sonra başlıyıcak sanırım. Çünkü motoru aldıktan sonra aileme nasıl kabul ettiricem bilemiyorum. Zorla da bu iş olur mu bilemiyorum. Bu arada yaşım 22. Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum. ii gezmeler