tebe kızanlar hoj geldiniz be yavvvvv
tebe kızanlar hoj geldiniz be yavvvvv
Hoşgeldin..
aramıza hoş geldin arkadaşı.
bence ailenin gözünü korkutmamak için daha ufak bir makıne alırsan daha iyi olur.belli bir zaman geçtikten sonra motoru büyütürsün.
aramıza hoş geldin.
bence ailene yalan söyleme motoru al dikil karşılarına beni seyredin de motorunu kullan yavaş,yavaş sonra anneni ve babanı gezdir ama lütfen dikkat,dikkat ve dikkat.
sevgi ve saygıyla kal.
hoşgeldin!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çok teşekkür ederim ilginize.. Sanırım ufak bi motorla onları korkutmadan başlamak en iyisi dediiniz gibi.. Tekrar hoşbulduk.
Arkadaşim Bende Ayni Dertten Mustaribim 3. Seneye Girdik Neler Yapmadimki Motoru Kabul Ettirmek Için Ama Nafileeee.....
öncelikle şunu Soriim Yedeğin Varmi ? Yani Abi...erkek Kardeş..eger Varsa Işin Kolay...eger Benim Gibi Teksen Işin Zor Para..pul Kolleksiyonu Yap...motoru Unut
Ben Sunlari Denedim Olmadi Seni Bilemem..
1) Ya Motor Alirim Yada Evden Giderim '' Dedim Sag Olduğun Sürece Istediğin Yere Git Dediler..
2) Bir Yil Iyi Bir Cocuk Oldum Ne Dedilerse Yaptim..hatta Doktora Götürdüler Ne Oldu Bu Cocuga Diye..motor Istiyorum Dedim Hayir Dediler..
3) Arkadaşin Mobiletini Aldim Annem Pazardan Gelince Paketleri Taşiim Belki Yalakalik Işe Yarar Kadin ''ay Motor Almiş '' Dedi Bayildi 2-3 Hafta Konuşmadi...anlayacağin Zor Işin Kardeşim..
Geerçekten senin durumda vahim gözüküyo.. Benim bi abim var ama bana bu konuda pek faydasının dokundugunu soyleyemiicem.. Aslında abimle babam bu konuda nötr çünkü onlar kullanmış zamanında. Asıl annem çok kaygılı motora binmeme. Bakıcaz artık zamanla nolur bilinmez..
Öncelikle ailemize hoşgeldin kardeşim Ayrıca;aradığını burada bulabileceğine emin olabilirsin.Anne babayı kandırma yoluna hiç gitme.22yaşındasın ve kendi kararlarını alabilecek bir yaş bu.Bu konuda onları İKNA yeteneğini kullanarak ikna etmelisin ki;biraz zorlu bir dönem olacak.Diğer bir konu da;büyük bir motorla başlaman (şayet motor tecrüben hiç yoksa- ya da çok az ise) ço tehlikeli olabilir.Küçük bir motorla başlamanı öneririm (Kendi fikrimdir).
wellcome....get in and relax
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Hoşgeldin.Bence nap yap aileni ikna et Onlardan saklı alma
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
merhaba, warfare
aynı yaştayız ve bende yakın zmanda bir motor sahibi olmayı düşünüyorum.
benim ailemde özellikle annem şiddetle karşı çıkıyordu bu fikre tabikide beni düşünerek. ama yapı itibariyle ben demokrat bi ortamda yetiştim ve kendimi ifade etmekten hiç bir zaman çekinmedim.
ona bunun benim hayatımda önemli bi yeri olduğunu arabaya binmeyi hiç düşünmediğimi hatta bi ömür motor kullanmak istediğimi anlattım. bunun başkası için belki bir şey ifade etmiyor olabileceğini ama benim için bir yaşam felsefesi olduğunu izah ettim sende inatlaşmak yerine oturup bir yetişkin gibi onlarla konuşmayı denersen (biliyorumki bir yetişkin gibi konuşmka zor oluyor ailenle çünkü sen hep çocuksun ) yinede verimli olabileceğini düşünüyorum.
ha bu arada kısmet olursa nisanda bi motor alıyorum
öncelikle siteye üyeliğin hayırlı olsun.umarım ailenle ilgili sorununa çözüm bulabilirsin.eylül ayı gibi birikmesini beklediğin 3 milyar pekte yeterli olacak gibi görünmüyo.bu işe girişicem diyosan vede aileni ikna etmende önemli faktörlerden biri olacak koruma kıyafetlerini almayı düşünüyosundur umarım.koruma kıyafetlerine ayırıcağın miktar +ehliyet masraflarınıda hesaplayınca birmilyar ve belki üstü bi rakam zaten kafadan gidiyo.geri kalan parayada gs 500 bulabileceğini pek sanmıyorum.hadi iyi kötü ybr125 buldun,onunda masrafları olacak ve ne yapsanda ek bi bütceye ihtiyacın olacak.ya bütün bunları hayata geçirsen bile kışa giriyo olacağından pek faydasını göremiyecek ve zevkini çıkaramayacaksın.iyisimi sen sık dişi ve kışı atlat,yaz başlangıcında daha iyibi bütceyle daha hoş bi motor alarak başla
Kardeş hoşgeldin GS 500 ler o fiyattan biraz yüksek satanlar bölümünden bir kaç alternatif görebilirsin hiç umudunu yitirme bir gün olacaktır yeterki iste bana bu yaşta neler diyorlar tahmin bile edemezsin ama önemli olan içimdeki tutku
Tebrikler seyyah
aramıza hoşgeldin... sabret..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)