Hoşgeldin safalar getirdin hanım kardeş...
Hoşgeldin safalar getirdin hanım kardeş...
Hoşgeldin, iki teker üstünde bayan görmek çok sevindirici
hoşgeldin.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşgeldiniz bağyan..
o değil de hiç bir selamlama topiği 2. sayfaya geçmedi diye hatırlıyorum..bu neden böyle oldu acaba?
bence bu fake hesap arkadaşlar delinin biri bizle kafa buluyor baksanıza yazmış kaçmış
birde biz alabilsekdik motor :(
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Fake isen ''Oğlum bak git''
Değilsen hoş geldin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoş geldin trafikte bayan motorcu görmek istiyoruz malum araba sürmeyi beceremiyorlar
Hoşgeldiniz,
Katılımcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle..
ANGARAJ
aslında topiğe yorumumu senin sorduğun sorunun cevabından ötürü yazmak istedim ama tanışma konusu olduğu için kısa tuttum öncelikle buna farkında olmadan zemin hazırladığın için sana teşekkür edip gıdışından öpüyorum
tanışma topiğinin 2 sayfadan fazla olmuş olmasının sebebi , bayan bir araç sürücüsü bir kazaya karıştığında ve bayanlara veryansın ettiğimizde onlardanda çoğunluk olarak , hooooppp arkadaşlar bir durun bakalım diyen olsaydıda , tartışma , paylaşım karşılıklı yapılsaydı kötü mü olurdu ?
gezi aktivitelerde , 50 motordan 25 i bayan olsaydı da hep beraber kardeş gibi hanımımızla eşimizle dostumuzla sürüşümüzü yapsaydık nasıl olurdu ?
100 bin motosiklet kullanıcısının 50 bini bayan olsaydı motosiklet kullanmaya karşı yada serseri gibi gören insanların düşünceleri sizce ne olurdu ?
buna onlarcasını ekleyebiliriz bunlar hakikaten güzel şeyler , o yüzden motosiklet.net buna layık insanları barındırmakta ve umarım artık bu tarz konuları daha çok kullanıcı üye olmuş bayan kardeşlerimizi ablalarımızı görürüz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aşkolsun arkadaşlar, niye fake olsun, valla burdayım, gerçeğim. hoşgeldin dilekleriniz için teşekkür ederim. ben de istiyorum gerçekten motosiklet kullanan kadınların artmasını, bütün arkadaşlarıma da öneriyorum.
Öğrenecek gerçekten çok şey var, o yüzden forumu takip ediyorum, herkese iyi forumlar olsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
hoşgeldun motorci kiz..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşlerde...
Söylemeden geçemeyeceğim ''aşağıdaki tabloyu görünce kıl oldum, içimden İNSANIN DİZAYNI ve YARTILIŞINA örnek dedim yaw...
BAŞLIK: Motorcukız'dan selamlar
açılma tarih saati 29.05.2012 saat 17:05
yazılan cevap sayısı bu dahil 37 olacak....
BAŞLIK: Kayseri'den selamlar.
açılma tarih saati 14.05.2012 saat 16:35
yazılan cevap benim yazacağım dahil 12 olacak....
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Bu arkadaşların suçu neydi, onlarda tanışmaya gelmişlerdi oysaki.
http://www.motosiklet.net/forum/tani...ount&order=asc
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)