Merhaba arkadaşlar foruma üye olalı 1-2 ay oldu ama ancak konu açma fırsatı buldum.. herkese tekrardan selamlar ben Kadıköy' den Raşit yeni ps150 i aldım ve bundan sonra bende buradayım.. : ) herkese iyi eğlenceler iyi forumlar :D
Merhaba arkadaşlar foruma üye olalı 1-2 ay oldu ama ancak konu açma fırsatı buldum.. herkese tekrardan selamlar ben Kadıköy' den Raşit yeni ps150 i aldım ve bundan sonra bende buradayım.. : ) herkese iyi eğlenceler iyi forumlar :D
Hoş geldin. Motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
....
hoşgeldin hayırlı olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
teşekkürler arkadaşlar...
Hoşgeldin arkadaş
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
hoş geldin arkadaşım benim iş yerimde ziverbey de
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
hoşbuldum tekrar saolun :d
hoşgeldin, iyi forumlar
hoşgeldin reşit kardeş yaş kaçtı, bu motor kullanma olayındada reşitmisin şaka bir yana, motorunda ,hayırlı ugurlu olsun ,dikkatli kullanman dilegiyle
arkadaşlar tekrardan hoşgeldim (= daha önce çalınan ps150imden sonra buralarda pek aktif olamadım. Ama tekrardan yeni bir motosiklet arayışına girerek kararı X-Max 250 de kıldım ve tekrardan aranıza bu sefer daim olmak üzere tekrar geldim. Niyetim iyi arkadaşlıklar kurmak makara muhabbet etmek uzun yolculuklarıma dost aramak yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldiği kadar yardım etmek kısacı iyi bir aile olmak =) en yakın zamanda motorumun resimlerini paylaşıcam. Herkese tekrardan iyi forumlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)