Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk Deneyim Selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT 125
    Öncelikle Çok Güzel Bir Form Hazırlnamış Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

29 Yaşındayım Uzun Süredir Araba Kullanıyorum..
    Motora Herzaman İlgim vardı Yanlız Şu Sıralar Dahada Alevlendi Diyebilirim.

Arabamı Satıp Motor almak istiyorum
    Şehir İçersinde Ve Şehirler Arasında Kullanılabilecek Bir tarz İstiyorum
    Kawasaki 250R ninja Görünüş Olarak Çok Güzel Başlangıç İçin Nasıl Bir Deneyim Olur
    Şİmdiden Teşekkürkler...
    (Daha Önce Cok Fazla Motor Kullanmadım)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim tavsiyem arabanı satmadan bir ybr al. miyice tecrübe et sonra arabanı ve ybryi satı kawasaki al. neden dersen. alacağın motor full grenaj. düştüğünde sana bir sürü masraf çıkartır. zarar edersin.
    makseli bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT 125
    Teşekküler Yorumun İçin Sorun Araba Veya Zarrar Etmek Değil Arabamda İyi Fİyat Eder
    Özel Bir Şirkette Muhasebeciyim Sabah İş Akşam Ev Monotonluktan Sıkıldım Ama Tavsiyeni Dikkate Alcagım
    Motor Biraz daha Farklı Düşünce Motordan Önce Kendini Düşünmek Lazım Sanırım...

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Hoş geldiniz.. Elbette önce kendinizi düşünmelisiniz.. Ama insanoğlu bu mal canın yongasıdır sonuçta.. Honda cbf ya da Yamaha ybr ilk etapta sizin için iyi olur.. Belli bir süre sonra ister 250 cc lik Honda alın isterseniz Kawasaki .. Sağlıcakla
    Listen to Your Heart

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    kawasakiylede başlayabilirsin fakat arkadaşın dediği gibi senin için masraflı olur. arabanı satma diyemem ama koşede dursada bi sorun olmaz maddi durumun varsa satmadan bir motor al. ybr 125, cbf 150, tvs apache, cbr125r - 250r, kawasaki ninja 250 vs gibi modelleri incelemeni tavsiye ederim. Eğer imkan bulursan almadan önce motorları bi dene beklediğin gibi çıkmayadabilir. (oturuş pozisyonu vs)

ayrıcada her yeni başlayana tavsiye ettiğimiz gibi youtube dan "Altın Elbiseli Adam" ın 1 den 14. bölüme kadar izle. Hem küçük motorlar hakkında bilgi, hem genel bilgi hemde motor üstünde hayatta kalma teknikleri konusunda bilgi edinirsin

ve.. hoşgeldin
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    evt. bende öncelikle size ufak bir motor tavsiye ederim. Şehir içi tek silindir bir motor işinizi görecektir.

honda Cbr 250 R, Mondial 125 MH Drift veya 150 MC-X ( boyunuza göre 150 MR olabilir belki ), Kanuni Phanton180 veya Honda Cbr 125 motorları tavsiye ederim.

söylediklerimin arasında Mondial in motorları gösteriş olarak diğerlerinden 1 - 2 boy aşağı kalsa da 2011 model motorları gayet kaliteli çıktı. Kendim 150 Mr kullanıyorum ve bahsettiğim modellerde benim kullandığım makinenin motor aksamı var ;)

hepsinden önce - arkadaşlarında bahsettiği - bu video yu izleyin ;) http://www.youtube.com/watch?v=nPZU9p7VSTE

kasksız çıkmayın ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)