Merhaba arkadaşlar.
Motorumu alalı 7 ay oldu, ehliyeti alalı ise 5 ay. Uzun zamandır forumunuzu takip etmekteyim. Yakında Türkiye turu yapacağım, ilk uzun yol deneyimim olacak.
Herkese selamlar.
Merhaba arkadaşlar.
Motorumu alalı 7 ay oldu, ehliyeti alalı ise 5 ay. Uzun zamandır forumunuzu takip etmekteyim. Yakında Türkiye turu yapacağım, ilk uzun yol deneyimim olacak.
Herkese selamlar.
hos geldin dostum
motorunun markası ne ? Türkiye turu düşündüğünden merak ettim de
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Selamlar. Hoşgeldinz.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Hoşgeldiniz, iyi forumlar... Hem motorunuzu, hemde sizi tanıyabilirmiyiz. tşk.
Teşekkür ederim, size de iyi forumlar.
Motorun markası yamaha YBR 125 ESD , füme rengi. Bir arkadaşımla beraber çıkacağız. Yavaş yavaş, çok yormadan Adana'dan önce kozan, saimbeyli, feke, sivas, divriği, sümela.. Ardından Karadeniz kıyı sahili boyunca Kocaeli ve İstanbul. En sonunda da dönüş istikameti Eskişehir ve çevresi.. Sonra memleket.. Tabii Allah'tan bir şey olmazsa.
Tam olarak Türkiye turu sayılmaz, çeyrek tur.
Teşekkür ederim.
Hoşbulduk.
21 yaşında programcıyım. Uzun zamandır içimde motor sevdası vardı, çinli bir 250 cc almayı düşünüyordum fakat sonra acemi olduğumu ve hiç motor tecrübemin olmadığını düşününce Yamaha YBR 125 aldım. İyi ki de almışım. Tabii motorumu almadan önce dizlik, kaliteli bir kast ve ceketimi de almayı ihmal etmedim. Şu anda kendimi bu çeyrek tura hazır hissediyorum. İnşeallah sağ-salim başlayıp, memleketime dönerim. Uğraşayacağımız istikamette oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
hoşgeldin iakis,umarım bir problem yaşamazsınız.arada ufak çaplı şehir çevresi veya şehir içinde geziler yapıyoruz.katılma şansınız olursa buyrun hem tanışmış hemde biraz gazlamış oluruz :D
hoş geldin iAkis.keşke ismini yazsaydında isminle hitap etseydim.yaş kaç,ne işle meşgulsun,seni tanıyalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba.
Hoşbulduk, tabii ki memniyetle.
Saygılarımla.
Merhaba Adanalı hocam.
Adım Tugay. Bilgisayar programcısıyım. Web tasarım, arayüz tasarımı gibi işlerle ilgileniyorum. Yaklaşık 4 yıldır İstanbul'da idim. Adana'ya geleli 1 yıl oldu. Aslen Adana'lı olsam da liseyi dışarda okudum. Yaş 22. Adana'da şu anda bir ofisimiz var. Ayrıca Turgut Özal Bulvarı çıkışında bir eğitim ofisimiz var. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, Adana içerisinde yüz yüze de görüşmek isterim.
Saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)