Merhabalar dostlar ben Turan Freexander ın dayısıyım. 26 martta fuarda görüşmek üzere...
Merhabalar dostlar ben Turan Freexander ın dayısıyım. 26 martta fuarda görüşmek üzere...
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
Ayrıca fuarda görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hoşgeldin fuarda görüşmek üzere =)
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
dayı hoşgeldin. cumartesi motor bendeydi söz benzin alcam
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hoşgeldin!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aramıza hoş geldin
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
aramıza hoşgeldin
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Hoşgeldin.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yegene selam verdik, dayıyı es geçmek olmaz
hoşgeldiniz.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
karakoch
'e HOŞGELDİN......
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Hoşgeldin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)