Arkadaşlar yaş 57 olsa da insanın içindeki o özgürlük duygusunu frenleyemiyor.Sadece binmekle de kalmıyorum.teknik yönüm ağır basıyor.Bu nedenle sürekli yeni bir motosiklet,yeni bir atv yaratmak düşüncesinden kopamıyorum.
Arkadaşlar yaş 57 olsa da insanın içindeki o özgürlük duygusunu frenleyemiyor.Sadece binmekle de kalmıyorum.teknik yönüm ağır basıyor.Bu nedenle sürekli yeni bir motosiklet,yeni bir atv yaratmak düşüncesinden kopamıyorum.
Hosgeldiniz , sizin tecrubelerinizden faydalanmaya ihtiyacimiz var. Bizden esirgemezsiniz insallah.
hoşgelmişsin ihsan abi
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aramıza hoşgeldin İhsan amca
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
aramıza hoş geldin teknik bilgilerinide bizle paylaşırsanız sevinirim
Motosiklet mucidi
hoşgeldiniz aramıza............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aga hoş geldin....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hoşgeldiniz. Tecrübelerinizi bizde esirgemezseniz çook seviniriz
Hoşgeldiniz.
dayı hoşgeldiniz.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hoş geldin Oldboy
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Hoşgeldiniz. İyi forumlar.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
BU OLAYIDA DİNE BAĞLADINIZYA NEDİYİM .AZCIK GÖRMEYİN ARKADAŞIM. neden illaki böyle şeyler konuşuluyor. abim gelmiş selam vermiş . isteyerek yada istemeyerek yaratmak demiş. herkez seninle aynı düşünceye sahip olmak zorundamı. her konuya çomak sokmak zorundamısınız. yazısı hoşuna gitmediyse yorum yapmak yada okumak zorunda değilsiniz. yeter artık ya.
abi kusura bakma senin konunda dine alet oldu.
hoş geldin bu arada umarım o yaşlara gelince bende hala motora bilebiliyor olurum. düzeltme yapıyorum. umarım hepimiz o yaşlara gelince motora binebiliyor oluruz.
saygılar ...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hoş gelmişsin abi,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ihsan abi hoş geldin...yeni bir motor fikri çok hoşuma gitti...bu sitede ben dahil herkez üzerine düşeni yapar...ne de olsa en önemli malzeme akıl...
sen kararlı ol yeter...
sağlıcakla kal...
Hoşgeldiniz
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)