İhsan abi aramıza hoş geldin...deneyim ve birikimlerinizden yararlanacağımızı umarım ....
İhsan abi aramıza hoş geldin...deneyim ve birikimlerinizden yararlanacağımızı umarım ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Hoş geldiniz umarım istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz
Öncelikle hoşgeldiniz
Gönül yaşa bakmıyor ki motosiklet ve onunla özdeşleşmiş 'özgürlük duygusu ' frenlenmek ne kelime giderek daha da artıyor ,ben de öyle de oradan biliyorum
ehhh aramız da 3 yaş gibi küçük bir 'meblağ' var :D ,genç kardeşlerimize göre gösterecek 'bedensel anılar ' :D ve izlerde de fark atıyorum ,değil mi 'Aparat' ...
bu yıl İstanbul'dan bir Antalya yapmak (730 km)ve belki Muğla ,Bodrum taraflarına dönüşte rotayı çevirmek
tekrar hoşgeldiniz ...
All over the world
Oncelikle hos geldin abi. Mugla da sik sik grup suruslerimiz oluyor. Genelde sizin oralar milas-bodrum. İstersen senide aramizda gormek isteriz.
Hoşgeldin abi ( moruk) abi şaka şaka yanlış anlamayasin sakın
benim dedem 70 yaşına kadar bu sevdadan vaz geçmedi. Durmak yok yola devam
Hoşgeldin ağabey. Keyifli ve güvenli sürüşler. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Hoş geldiniz A.İhsan Bey keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldiniz , tecrubeleriniz herkes için değerli olacaktır
vay ilyas emica hoşgeldin armıza yaşa bakma ruhun genç kalsın herdayim
Hosgeldin Dedeeee
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Arkadaşlar,göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.Beni ,yazımdaki yaratmak kelimesiyle ilgili olarak eleştiren arkadaşıma da,savunan arkadaşıma da teşekkür ederim.Yaratmayı mecazi anlamda kullandım.Siz buna ister üretmek deyin,ister icadetmek deyin.Değilse kendimi yüce yaratıcının yerine koyacak kadar aciz,geri zekalı değilim.Bilmediğim,bildiğimden çok çok fazladır.Ukalalık olarak algılanmasın sakın.Zamanımı kahvehane köşelerinde değil sürekli bir arayış,araştırma için harcıyorum.Ve hala bir kamu kuruluşunda atölye şefi olarak çalışıyorum.Kardeşlik duygularımla herkese sevgiler yolluyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)