Bir motor almayı düşünüyorum ve netten bilgi toplarken sitenizle tanıştım . Motor kullanmayı yeni öğreneceğim . Ben mondial 250 mct almayı düşünüyorum . Konu hakkında bilgi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . teşekkürler
Bir motor almayı düşünüyorum ve netten bilgi toplarken sitenizle tanıştım . Motor kullanmayı yeni öğreneceğim . Ben mondial 250 mct almayı düşünüyorum . Konu hakkında bilgi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . teşekkürler
'e Hoşgeldin...
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Aramıza hoşgeldin...Mct kullanan arkadaşlar var sitede onlar sana yardımcı olacaktır
Hoşgeldin.
Hoşgeldin.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldiiiiin
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşgeldin,ilk deneyiminse sana ağır gelir 250 cc lik motor 125 yada 110 lık al derim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin mondial yerine ybr 125 tavsiye ederim veya hondanın 125 lik lerinden biri yada temiz kullanılmış bi 125 lik titan ybr tarzı bir şey yine de sen bilirsin tabi
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
hoşgeldin.Aşağıdaki linkte kullanıcıların problemleri ve çözümleri hakkında çok yararlı bilgiler var.
Mondial 250 Mct Bilgi Paylaşim Topici.. ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
kardeş mondial almayı düşünüyorsan motor delisine gir de oku olmaz olası diye maceracı başlık atmış adamın içi yanmış be motordan
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)