selam arkadaslar uzun bır zaman sonra aranızdayım.tanıyan tanımayan herkese selamlar..
selam arkadaslar uzun bır zaman sonra aranızdayım.tanıyan tanımayan herkese selamlar..
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldin arkadaşım aramıza
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
tesekkur ederım arkadaslar sıteye yabancı deılım aradıgımı bulurum merak etmeyın
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
selamlar..aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
merhaba kadirim naber...abi bi varsın bi yoksun...yaz geldimi varsın...kışın kayıpsın...yani olmuyo ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
neredesin sen birader???
tekrar merhaba. kaybolma bi daha
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldinnnnnnnn
Yeni yine yeniden
kadirsoy
HOŞGELDİN.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
slm mete,slm gurzan,slm bbr kardes,herkese slm
metecım sen nerelerdesın yoksun neler yapıyorsun p.m den yaz bana..
hoşgeldin artık fazla ayrı düşme o zaman
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
tekrar hoşgeldin
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Kırmızı As 150 t si olan üyemiydin,yoksa yanlış mı hatırlıyorum Aramıza tekrar hoşgeldin...
hoşgeldin.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
kanka biz burdayızda sen koptun bizlerden...ne iş...elemanlar cbr 600 bandıt 1000 vs..aldılar...aramıza döndüğünde inşallah asyadan kurtulmuş olursun...yoksa bize gezi mezi haram kanka...kadirsoy adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)