yeni katıldım, tavsiyelerinizi can kulağıyla dinlemeye hazırım
Reklamlar
-
Merhaba, herkese selamlar. Foruma yeni katıldım. Gördüğüm kadarıyla burada çok güzel ve herkesin birbirine destek olduğu bir ortam var. Motor ehliyetimi almak üzereyim. Motor sürüş eğitimlerine devam ediyorum.
Bir süreden beri alacağım motor konusunda araştırma yapıyorum.
Chopper ve Enduro arasında kaldım ama sanırım büyük olasılıkla chopper alacağım gibi. Ayakların yere tam olarak basması nedeniyle tercihim bu yöne doğru kaydı. Yaklaşık 7.000 - 8.000 TL'ye kadar bir bütçem var. Bu konuda uzman ve tecrübesi olan olan sizin gibi arkadaşların bana tavsiyesi ne olur? Şimdiden herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Selam ve saygılarımla.
Reklamlar
-
honda rebel 250 cc taş gibi sağlam motordur. Sıfırı yok. İkinci el temiz bişey bakabilirsin. İkinci seçenek olarakta hayo gv 250 veriyorum. İkisini incele karar ver.
-
250cc ilk motor olarak önerilmez, parçası pahalıdır, kullanılması biraz zordur, heleki istediğin sınıfta..
düşersin kaza yaparsın değil ama devirseniz bile masrafı fazla olur..
ama eğitim aldığını okuyunca bilemiyorum, yinede 2.el küçük hacimin zararı olmaz, yararı olur..
hayırlı alışverişler..
-
İlginize çok teşekkürler. 250 cc aslında çok küçük gelmez aslında. İki kere al-sat yapmamak için hatta 500-600 cc'lere bile bakıyordum ama
-
yok arkadaşım önce 250 cc yle kendini bi geliştir. Bol bol yol yap tecrübe kazan. Sonra yükseltirsin.
-
Kardeş benim size önerim kawasaki vn750 yada honda shadow 750 bakabilirsiniz. Bu iki motorda şaftlı ve tank gibidir. Özellikle kawasaki kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Senelerce binersin.Hızlı torklu ve masrafsız bir motordur. Yani elinizdeki para durumu buna yetiyor. 250 cc motorlar genelde çift silindirli çin menşeili motorlar. Sorun yaşama olasılığınız yüksek.Saygılar.
-
qsTah adlı üyeden alıntı
250cc ilk motor olarak önerilmez, parçası pahalıdır, kullanılması biraz zordur, heleki istediğin sınıfta..
düşersin kaza yaparsın değil ama devirseniz bile masrafı fazla olur..
ama eğitim aldığını okuyunca bilemiyorum, yinede 2.el küçük hacimin zararı olmaz, yararı olur..
hayırlı alışverişler..
Yok be hocam adam eğitim alıyorum diyor... ki almasa bile 250 cc özellikle chopper için çok ideal bir başlangıçtır.
Birde 250 cc chopper da japon a girme derim.
Gereğinden pahalılar çünkü.
Alabileceğin en kalıplı, performansı en iyi ve sorunsuz 250lik chopper hyosungtur bence.
Zaten japonların teknik özellikleriyle kıyaslama yaparsanda görürsün aradaki farkı.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Doğru diyorsun üstad haklısın. Ama şu var şimdi bu arkadaş ne kadar eğitim alsada kendine ait motora binince bir süre acemilik yaşayacak ama havaların iyi olduğunu göz önünde bulundurup sık sık gezeceğini düşünürsek alışması uzun sürmez. Ben 7-8 bin liram var alırım deyince o paraya bu iki motor rahat alınır diye yazdım ama kalkıpta mct ramzey alırsa baya uğraşır.regal raptor, honda rebel 250 gibi bir motor bakması lazım.yakıt olarak da büyük motora göre ekonomik sayılır. Hayırlısı inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler