izmir motor dostlarının arasındayım artık
Reklamlar
-
iyi günler arkadaşlar, ben Hüseyin eski bir bisiklet sporcusu olarak 47 yaşımdan sonra cbf 150 sahibi oldum, motor almamdaki maksatımız hafta sonları şimdilik güzel İzmir in çevre ilçelerinde siz değerli arkadaşlarımızın yapacağı organizasyonlarına eşimle birlikte katılmak ve sizlerle güzel zamanlar geçirmektir, İzmirli dostlarımızın bizleride arasına alıp gezilerinden bilgilendirmelerini umuyor hepinize kazasız belasız güzel bir yaz sezonu geçirmenizi diliyorum
Reklamlar
-
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin hüseyin abi
-
h_arslaner adlı üyeden alıntı
iyi günler arkadaşlar, ben Hüseyin eski bir bisiklet sporcusu olarak 47 yaşımdan sonra cbf 150 sahibi oldum, motor almamdaki maksatımız hafta sonları şimdilik güzel İzmir in çevre ilçelerinde siz değerli arkadaşlarımızın yapacağı organizasyonlarına eşimle birlikte katılmak ve sizlerle güzel zamanlar geçirmektir, İzmirli dostlarımızın bizleride arasına alıp gezilerinden bilgilendirmelerini umuyor hepinize kazasız belasız güzel bir yaz sezonu geçirmenizi diliyorum
hoşgeldiniz sezon açılış gezisi için sabırsızlanıyoruz yağmurlar bitsin geziler başlar,Mt toplantılarını takip ederseniz gezi öncesi tanışmış oluruz
-
teşekkürler arkadaşlar , tanışmak için sabırsızlanıyorum
-
Hoş geldiniz hüseyin bey... Tanışmak dilegiyle.
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
-
Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)