Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selam

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar Kadıköy'de oturuyorum,üniversite öğrencisiyim.Cruiser motorlardan hoşlanıyorum,düşündüğüm model Harley Davidson Iron 883,ancak daha önce motorsiklet kullanmadım bu nedenle önce eğitim almak istiyorum,eğitim için nereyi önerirsiniz,eğitimden sonra sanırım hangi motoru alacağıma karar vermiş olurum ancak yine de Iron 883 ve genel olarak cruiser motorlarla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,182 boyunda 74 kg ağırlığındayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Umarım istediğin motora kavuşursun.

teşekkür ederim,umarım herkes istediği motosikletle dolaşır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    hoşgeldiniz
    ilk motor olarak harley almamalısın..
    eğitim şart tabii.. ama asıl iş pratikte biter, trafik farklıdır..
    en basitinden eğitimde viraj tekniklerini öğretirler ama trafikte yanında bir kamyonla viraja girersin..
    harley davidson hele bahsettiğiniz model, en az 2. yada 3. motor olarak almanızı tavsiye ederim..
    olası bir devrilmede, kazada parça sıkıntısıyla beraber çok fazla masrafınız olur..

olası bir devrilmede kendi parçalarımda sıkıntı yaşarım öncelikle ama boyum kilom yeterli değil mi hakimiyet için(fizksel olarak) zaten hız meraklısı değilim cruiser beğeniyorum ağırlık olarak düşük cc hyosung bile hemen hemen harley ağırlığında,yani ağırlık cruiser in doğasında var,ayrıca atıyorum ninja 250 aldım(başlangıç için çok öneriliyor) sonra harley e geçince bambaşka bir tarza geçmiş olacağım viraj konusu gene aynı derecede sıkıntı olmaz mı,İstanbul şehir içinde şöyle sahilde falan sürmek için yeterli olmaz mı eğitim,sonrasında dediğiniz gibi pratikle gitgide alışamaz mıyım,çok mu risk mi almış olurum sizce,teşekkürler yorumunuz için,bi de hele bahsettiğiniz model demişsiniz o model harley in en küçük modeli zaten

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)