Öncelikle bu güzel siteyi açıp motorculara gerekli bilgileri ve birbirleriyle tanışmaları için fırsat veren site sahiplerine teşekkür ediyorum.
Özel bir firmada IT Manager olarak görev almaktayım İstanbulda yaşıyorum.
Adım Engin 32 yaşındayım istanbulluyum yaklaşık 10 yıldır motor kullanıyorum 2005 yılındada ehliyetimi aldım. Şu sıralar biraz ara vermiş durumdayım ancak devamlı olarak motor ilanlarını ve forum sitelerini takip ediyorum. Umarım yakın zamanda tekrardan motor sahibi olup özgürlüğün ve motor kullanmanın keyfini tekrardan yaşamaya başlarım. Toplu taşımalarda veya arabada giderken motorcu arkadaşlarımızı görünce inanılmaz bir özlem duyuyorum.
Evli olduğumdan Yüksek cc li maxi scooter almak önümüzdeki yaz ege ve akdeniz turu yapmak istyorum. Tabiki eşimde Çok seviyor ve o da en az benim kadar çok istiyor bu turu.
Daha önceden 150 cc lik bir scooterla istanbul lapseki turu yaptık ve bu işler için birazdaha iyi bir motora ihtiyacımızın olduğuna karar verdik. Umarım paylaşımlarınız ve paylaşımlarım birbirimizden birşeyler öğrenebileceğimiz şekilde faydalı ve yapıcı olur.
Şimdiden herkeze Merhabalar