Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar ; Ben Engin

REKLAM ALANI
    boundless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 750x DCT
    Öncelikle bu güzel siteyi açıp motorculara gerekli bilgileri ve birbirleriyle tanışmaları için fırsat veren site sahiplerine teşekkür ediyorum.
    Özel bir firmada IT Manager olarak görev almaktayım İstanbulda yaşıyorum.

Adım Engin 32 yaşındayım istanbulluyum yaklaşık 10 yıldır motor kullanıyorum 2005 yılındada ehliyetimi aldım. Şu sıralar biraz ara vermiş durumdayım ancak devamlı olarak motor ilanlarını ve forum sitelerini takip ediyorum. Umarım yakın zamanda tekrardan motor sahibi olup özgürlüğün ve motor kullanmanın keyfini tekrardan yaşamaya başlarım. Toplu taşımalarda veya arabada giderken motorcu arkadaşlarımızı görünce inanılmaz bir özlem duyuyorum.
    Evli olduğumdan Yüksek cc li maxi scooter almak önümüzdeki yaz ege ve akdeniz turu yapmak istyorum. Tabiki eşimde Çok seviyor ve o da en az benim kadar çok istiyor bu turu.
    Daha önceden 150 cc lik bir scooterla istanbul lapseki turu yaptık ve bu işler için birazdaha iyi bir motora ihtiyacımızın olduğuna karar verdik. Umarım paylaşımlarınız ve paylaşımlarım birbirimizden birşeyler öğrenebileceğimiz şekilde faydalı ve yapıcı olur.

Şimdiden herkeze Merhabalar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Merhaba. Umarım çok geniş olan scooter yelpazesinden sana en uygun olanı bulursun.

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Hoş geldin. Beğendim.
    Skutirden vazgeçseniz. Nasıl olsa bu işin eğitimini almışsınız. Artık yavaş yavaş bu işi profesyonelliğe taraf taşısanız derim. Tabi önemli olan sizin görüşünüz. Türkiye şartlarındaki yolların çukur ve tümseklerine çok mukavim olamiyor.
    Yinede hayırlısı.

Merhaba Engin

bende senin gibi siteye yeni katıldım. Bende 32 yaşındayim.

Turizm sektöründeyim. Topantı organizasyonları yapıyorum.Yaklaşık 6 senedir motora biniyorum. ilk tecrübem 150 cc lik mondial zat ile oldu. 08 mart tarihinden uzun araştırmalarım ve bu siteyi takip ederek, aldığım bilgiler doğrultusunda KYMCO Xciting 250i aldım. düşük cc li ve çok sorunlu bir motordan sonra şimdi kendimi çok mutlu, konforlu ve güvenli hissediyorum.

herkese kolay gelsin

sevgiler

boundless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 750x DCT
    çok doğru söylüyorsunuz vitesli motorda arkadaşlarım sağolsun arada sırada alıyorum ve kullanıyorum. Ancak 2 kişi olunca Büyük scooterlardaki rahatlığı vermiyor yada o rahatlı vermesi için DL650 gibi makinalardan almak lazım Buda şimdilik benim bütçemi biraz aşıyor. 250 veya 500cc piaggo asıl istediğim gilera nexus tarzında bir makina hem bütçe olarak hemde 2 kişi kullanımlarda alışverişlerde bagaj hacimlerinden dolayı daha rahat oluyor diye düşünüyorum. Tabi gönül ister devirsatini dibe dayayıp vites değiştirmeyi sollamalarda vites küçültüp gazlamayı ancak birde eşimde moto kullanıyor ve scootera ancak alıştı onun için böyle bir düşünce içindeyim. Umarım birazdaha birikim yapıp istediğimiz tarzda vitesli bir motorada geçiş yapabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

Tolga bey Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Darısı başımıza artık

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda istediğiiz motora kavuşursunuz. Keyifli ve daimi forumlar.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)