selam arkadaşlar,siteye yeni üye oldum ve kendimi kısaca tanıtmak istedim.karadenizliyim(trabzon doğumlu,baba memleketi ordu,ailemin yaşadığı yer ise, samsun ).çocukluğumdan beri hep bir motorum olsun istiyordum ama çeşitli engeller yüzünden(en büyük engel annem di) ancak 15 mart 2012 de bir motor sahibi oldum(asya ghost 350cc).a2 ehliytimi alış tarihim 1993.
motoru cuma günü aldım ve müsait bir yere çektirdim.cumartesi motoru bir arkadaşa uygun bir yere getirtirdim.cumartesi motoru kullanmaya başladım.bu güne kadar 160 km yapmışım.ama işim ve hava şartlarından dolayı hafta içi kullanma imkanım olmuyor.bu arada ben motosiklet kullanmayı bilmiyorum.ehliyet sınavında bile motordan düşmüştüm
motorumu alınca ilk iş olarak,dizlik,sırtlık,eldiven ve kask aldım.beni tanıyanlar benimle güya kafa buldular, bu kıyafetleri egiyince.ben de, beni düşersem hayatta tutacak tek şeyin bu elemanların olduğunu söyleyip durdum.motoru aldığımda 5000km civarındaydı. hafta içi gidip bakım yaptırdım. şu an için yapılacak bir şey kalmadı.dört gözle hafta sonu havanın açık olmasını bekliyorum.denizli de yaşıyorum.
görüşmek,buluşmak üzere