Hoşgeldin...
Hoşgeldin...
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hoş geldin
ii oldu bende alman kurdu var sorularım olursa sorabilirim dimi
iide motosiklet bölümünde hayabusa yazıooo bu arada tam olarak nerde ikamet ediosun
Acımadıki, acımadıki
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
waterlily
HOŞGELDİN......
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
hosgeldin.evet umarım su kopeklerin motora saldırma mevzuunda bize yardımın olur.
hoşbuldum tekrar da arkadaslarim, canlarim ben napiym siz köpekleri o gürültülü motorlarinizla rahatsiz ediyosaniz )
Oh Lord, if there is a Lord..
Save my soul, if I have one...
kabus gibiler.zaten korkarım kopeklerden.bide motora dalınca kesin kaza geliyorum diyor.
hoşgeldin waterlily
hazır gelmişken bi soru da benden: şimdi bi kedim var ufak daha.ilk bikaç gun duzenlı olarak afedersın seyını kuma yaptıktan sonra hayvancaazda bunaldı mı artık bılmıyom buldugu her yere bırakmaya basladı afedersın evın ıcı sey goturuyo. neden bu? kumunu begenmemek gıbı bısey olabılır mı?
sey: malum ...aka.
gelır gelmez de yuklendık ama soru yagmuru artık ıdare et
tekrar hosgeldın...
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hoşgeldin..
ay yazııık.. stress olmustur o.. kumu degistirin once, sonra da patilerinden tutup kuma surtun boyle kaziyomus gibi.. bi kaç defa. sonra yapar.
hayvanseverlere yardima her an hazirim
ok. cok saol. peki boyle saga sola yaparken yakaladıgımda kucuk cezalar vermek yanlıs mı olur.tekme tokat gırmek degıl de işte ceza yaaa. egıtıme katkıları olurmu boyle seylerın.?
bırazfazla oldum ama naaapim ona da uzuluyom eve de uzuluyom
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hosbuldum sinan sagol, sakin ceza meza verme, kopek degil ki bu, inadina yapar walla, hali perde bişey bulamazsin sonra evde.. sen ogret, ona iyi davran, o gerekeni yapacaktir kedilere guveniyorum.
hoşgeldin iyi eğlenceler
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
hoşgeldin...fuara geleceksen tavsiyem en yakın motor bayisine ugra bir bilet edinin hemde scooter ler hakkında ön bilgi al fuarda hep aynı şeyleri dinleyeceğin için (bizim motorlar daha iyi daha saglam.vb.vb.) kafan karışmasın..
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
abi biz buraya eğlenmeyemi geliyoruz yok benim neşem yerindeyse eğleniyorumda
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin (:
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ben gayet eğleniyorum valla sizi bilemem
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)