merhaba ben istanbuldan 28 yasinda bir motor tutkunuyum...ama maalesef simdiye kadar hic motor tecrubem olmadi. herneyse bugun a2 ehliyet icin kurs kaydimi basvurumu yaptim...
ozel ders filan almayi planliyorum... oyle bilmeden kullanma ya da duse kalka ogrenme gibi bi dusuncem yok... honda egitim merkezinin kurslarinin tarihlerini de birturlu denk getiremedim...
biraz cruiser delisiyim... o nedenle hyosung gv 250 dusunuyorum ama ilk defa motor kullanicam, alisir miyim bilmiyorum. bununla ilgil binlerce topik var o yuzden kimseyi sikmaya gerek yok. ancak soyle birsey hakkinda bilgisi olan varsa sevinirim bir yerde okudugum kadariyla ki tam bilgim yok 2. el hyosung vs st kanuni karsilastirmalari yapilior, kalite yedek parca vs acisindan... simdi ben zaten ilk motorum oldugu ve askerlik (doktor da oldugum icin zorunlu hizmet filan) nedeniyle 1-1.5 yil ilk etapta kullanicagim icin biraz fikir almak istedim... bu konuyla ilgil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim...
ozel dersle ilgili dikkat etmem gereken bir husus var mi die de sorsam cok kafanizi sisirmis olur muyum...
herkese selam olsun tekrar...