Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ben geldim :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok :( ama gv 250 mumkunse
    merhaba ben istanbuldan 28 yasinda bir motor tutkunuyum...ama maalesef simdiye kadar hic motor tecrubem olmadi. herneyse bugun a2 ehliyet icin kurs kaydimi basvurumu yaptim...
    ozel ders filan almayi planliyorum... oyle bilmeden kullanma ya da duse kalka ogrenme gibi bi dusuncem yok... honda egitim merkezinin kurslarinin tarihlerini de birturlu denk getiremedim...
    biraz cruiser delisiyim... o nedenle hyosung gv 250 dusunuyorum ama ilk defa motor kullanicam, alisir miyim bilmiyorum. bununla ilgil binlerce topik var o yuzden kimseyi sikmaya gerek yok. ancak soyle birsey hakkinda bilgisi olan varsa sevinirim bir yerde okudugum kadariyla ki tam bilgim yok 2. el hyosung vs st kanuni karsilastirmalari yapilior, kalite yedek parca vs acisindan... simdi ben zaten ilk motorum oldugu ve askerlik (doktor da oldugum icin zorunlu hizmet filan) nedeniyle 1-1.5 yil ilk etapta kullanicagim icin biraz fikir almak istedim... bu konuyla ilgil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim...
    ozel dersle ilgili dikkat etmem gereken bir husus var mi die de sorsam cok kafanizi sisirmis olur muyum...
    herkese selam olsun tekrar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hyosung ve st kanuni aynıdır. Bi farkı yoktur. Parça vs.sadece hysung markası türkiyede s.t kanuni markası altında satılıyor. Başlangıç olarak daha ufak daha hafif daha kıvrak bi motor seçmelisin bence. Biraz tecrübeden sonra istediğin 250 lik bi modele geçebilirsin. Veya dediğin gibi biraz pratik yapıp alabilirsin. Bu benim şahsi fikrim. Arkadaşlarda başka öneriler verebilir. Bu arada aramızda doktorlar görmek güzel. Bisürü soruya maruz kalabilirsın oram buram ağrıyo ama güzel şey. Aramıza hoşgeldin.

Motosikleti
    benim brans kadin dogum ama :-p
    ama yardimci olabilecegim bikonu olursa seve seve
    kivraklik konusuna dikkat edicem ama dedigim gibi en az 12 - 15 saat ders almayi dusunuyorum motoru almadan once...
    kendime guvenmeden motoru trafige kapali alanda bile kullanmam zaten...
    o yuzden once ders sonra kendi motorum ondan sonra trafik olmali bence...
    cok tesekkurler yanitin icin...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Egitim alirsaniz, GV 250 en dogru tercih olacaktir. Bilincli biri oldugunuzu varsaydigimdan, 29 hp cok degil baslangic icin. Zaten tarzi itibariyle sele yuksekligi alcak oldugu icin denge konusunda zorlanmazsiniz. Fakat sehirici trafikte ilk zamanlar biraz zorlanirsiniz, cabuk heyecanlanan bir yapiya sahip degilseniz bu da en fazla 1-2 gun surer.

Motosikleti
    tesekkurler lucas...
    arkadaslar motor nasi bi tutkudur ya...kac yildir yanip tutusuyorum ancak kismet oldu...motor cok buyuk ihtimal d gv 250 aliyorum haziranda artik...arkadasimin ninja sina bindim cok acayipti...cidden bi mutluluk oluyo...gv 250 ye d oturunca heralde eblek eblek gulumsemekten yanaklarim aciycak

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Alıntı akerfeldt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv 250 ye d oturunca heralde eblek eblek gulumsemekten yanaklarim aciycak
    alice harikalar diyarına hoşgeldin
    harley is making love with davidson

Motosikleti
    ehe hos bulduk...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

bir de surus teknikleri ile ilgili bicok konu olmasina ragmen pek okunmamis gibi duruyor sanki...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)