Arkadaşlar motosikletimi takas etmek istiyorum.
Eski model endurolarla takas olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3951846/detay/
Arkadaşlar motosikletimi takas etmek istiyorum.
Eski model endurolarla takas olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3951846/detay/
ANGARAJ
Yenisi ne kadar bu motorun ?
4.500 felan sanırsam tam bilmiyorum ama 4.000 ile 4.500 arasında gidiyor fiyatları
ANGARAJ
Yalnız cidden az yakıyormuş senin motor soykan bence hiç satma bu şekilde kullan hacı benden sana tavsiye.elcikleri falan değiştirmissin janst şeritleri ve lastiklerin üzerine geçtiğin beyaz kalemde gayet hoş durmu sadece gözüme batan sol arka taraftaki troll ve üzerindeki yazısı o turuncunun üstüne hiç gitmemiş bence
ANGARAJ
sıfırında baya indirime gittiler.buda sizin için kötü oldu.sanırım yeni modeller getirecekleri için stokları bitiriyolar...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kötü olmuş diyemiyeceğim.Fiyatı bilerek yüksek tuttum.Aslında satmak istemiyorum şimdilik, iş arıyorum.Hani olurda biri ilgilenirse çekerim fiyatı aşağıya iyice, kesin alır diye düşündüm
---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:07 ----------
Bilmiyorum az mı çok mu yakıyor 10 liralık benzin atıyorum, bir eryaman yapıyorum 2 kez de okula gidip geliyorum yedeğe düşüyor O troll yazısına sonradan pişman oldum ama boyayı kaldırır diye sökemiyorum.Yazın başında gene boyama işlemi yapacağım siyah-yeşil olabilir, o zaman sökerim
Yunus uzun yol yapmak istiyorum yazın bol bol ama benim motosiklet nasıl desem çoğu yerde yetmiyor.Birde benim kilomu(102) çekiyor gariban
ANGARAJ
Benim gösterge hafif bozuk olduğu için sürat hakkında hiçbirşey söyleyemiyeceğim.İşte sollamalarda çok problem.Geçen yaz bir kamyonu sollamak için akla karayı seçmiştim ve o andan itibaren biraz güçlü bir motosiklet şart diye düşünmeye başladım.Şehir içi durumuna lafım yok.Başka motosiklet tanımam şehir içinde
ANGARAJ
Ankara'dan Yalova'ya otobüsle gelen arkadaş, değiştirdin de ne oldu ha sorarım sana değiştirdin de ne oldu?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
o zaman birazda şöyle düşün bak yılda ne kadar şehirdışı yol yapıyorsun? ha o sollamalardan dolayı değiştirdiğimi bende söyledim ama zaten zevk olsun diye binmiyormuyuz motosiklete tın-tın gider gelirsin ki keyfi orada hatta uzun yol için şöyle bi cruiser tadına varasım var gün batışına doğru giderken keşke demekten alamıyor insan kendini...
Şindik şöyle oluyor sayın amirim;
Bi kerem ben ankaradan yalovaya gelmedim zira ankaradan yalovaya feribot yok
dolayısiyle istanbuldan geldim ve akşam dönerkende istanbula döndüm
ANGARAJ
Doğruya doğru senede 1 olmadı 2 kez çıkarım uzun yola. Tin-tin bu senede gidelim bakalım Bir kere MCT 250 sürmüştüm 1 saat felan.Değişik bir rahatlığı vardı Uzun yolda gün batışına doğru güzel gidilir
Örneğin şunla gidilebilir:
Sport touring demişer ama bildiğin cruiser
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60517521/detay
ANGARAJ
hocam ilan uçmuş zaten ama bi hortlatıp şansımı denemek istiyorum. duruyormu motor ?
Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)