Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: 125'lik motorlarda Kemik(Çelik) Jant mı ? Tel Jant mı ?

Katılımcı sayısı
10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kemik (Çelik)

7 70.00%
  • Tel

3 30.00%

Kemik jantlarımı Tel jant ile takas etmek istiyorum..!

REKLAM ALANI
    M.ERKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya As-125
    Motorum Asya as-125 Herhangi bir 125lik kullanan arkadaş ile jantlarımı takas edicem tel jant arıyorum..
    Balıkesir çevresi olursa daha kolay olur teşekkürler..

Aradığım jant;

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    senin cantın sende kalsın sıkılır pişman olursan takarsın ben sana benim cup un tel cantlarını vereyim arka kampana fren sistemi dağil yalnız ön diskli kampana değil 100 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

http://img11.imageshack.us/img11/379...motorum012.jpg cantlar bu ama lastikleri yok fuardan almayı düşünüyorum alırsam lastikleride veririm

M.ERKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya As-125
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin cantın sende kalsın sıkılır pişman olursan takarsın ben sana benim cup un tel cantlarını vereyim arka kampana fren sistemi dağil yalnız ön diskli kampana değil 100 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

http://img11.imageshack.us/img11/379...motorum012.jpg cantlar bu ama lastikleri yok fuardan almayı düşünüyorum alırsam lastikleride veririm
    Kafamdaki düşünce elimden bunları çıkarıp tel janta çevirmek bi işime yaramıycaklar çünkü

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler