2005 model 12.900 orjinal km.de 2.sahibiyim yetkili servis bakimli kirmizi renk kazasiz kafama yatan mantikli takaslar düsünebilirim cin ürünü motorlar haric iyi forumlar..
2005 model 12.900 orjinal km.de 2.sahibiyim yetkili servis bakimli kirmizi renk kazasiz kafama yatan mantikli takaslar düsünebilirim cin ürünü motorlar haric iyi forumlar..
kardeşim , reklam vermeyim ama forumda görmüssündür, bazı 2.el sitelerine koyarsan motorsiklet ilanını daha hızlı, alıcılar bulursun. İlanına resim eklersen de senin yararına olur, hayrlı alısverısler
@shadow41 tesekkür ederim ama amacim motoru satmak degil keyfi takas
meğerse aşk imiş canın mayası
saskinliginizi anlayabiliyorum bende avukat arkadasimdan aldigim zaman cok sasirmistim ben 2.sahibiyim aldigim arkadasim pek binmemis zaten motor cok cok temiz ayrica bu modeller dijital beyinlidir ekrandaki hararet göstergesinden tutunda km.göstergesine kadar hersey dijitaldir analog göstergelerde kolayca km.düsürülebilir ama dijital beyinlilerde verilerle oynayamazsiniz iyi forumlar
90 model ve sonrasi xt600 haric f650,tenere,pegaso,nx650 ile takas düsünebilirim
günceldir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)