Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Vosvosum Değerindeki Motosiklet ve koruma ekipmanlarıyla birlikte takas edilir.

REKLAM ALANI
    Isaac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz kimsiniz ki alıcıları uyarıyorsunuz, eksper misiniz, aracı tanıyor musunuz, yakından baktınız mı, araçta bu fiyatı edecek farklar olup olmadığından haberdar mısınız, aracın ilanda belirtilmeyen değerini düşürecek bir kusuru mu var. bu aracın en basiti düz camlı olmasıyla diğer vosvoslardan ayrıldığından haberdar mısınız. hiç zannetmiyorum.

Ben istanbul klasik otomobil klübünün bir üyesiyim. klasik otomobillerin ilanı sözkonusu olduğunda verilen rakamlara hariçten yapılan yorumlar klasik otomobil sevenlerce sadece hadsizlik olarak görülür.

Yaptığınız şey bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak, ve uyarmak dediğiniz şey de sadece insanları yanıltmak.

son olarak malın fiyatını satıcı değil alıcı belirler. herkes malına istediği rakamı koyar, ama son söz alıcınındır.
    Yazının Sn.bobber tarafından kaldırılması üzerine cevaben yazdığım yazıyı kaldırıyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı Isaac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kez motoru ne seviyede iyi olursa olsun "tamamen" orjinal olmadıktan sonra 1200'ün 1303'den daha yüksek fiyatlı olması beklenemez. -İstisnaları dışında bırakıyorum-
    1200'lerin aska stop lamba kapakları daha incedir. Fakat sizin aracınızdakiler 1303'lerde bulunan versiyondan. O zaman ya orjinal çamurluklar kapakların oturması için işlemden geçirilmiş ya da yeni versiyonunki ile değiştirilmiş.
    Yine 1200'lerde sağ tarafta ayna bulunmaz. Hatta yanılmıyorsam 1303'lerde de öyledir. Daha sonradan takılmıştır büyük bir çoğunluğu.
    Aracınızın pedalları orjinal değil ve kaput üzerinde çürükler var.
    Ayrıca ön tamponda ışıl ışıl bir temizlikte ve düzgünlükte değil.

Bakınız, bunları sadece siz sordunuz diye yazdım. Bunların toplamı ne kadar eder bilmiyorum fakat tahminim çok yüksek olmadığıdır fakat yine de sizin dediğiniz "gerçekten anlayan" VosVos'çuların dikkat edeceği şeylerdir.

Aracınıza çok özen göstermiş temiz kullanmış olabilirsiniz zaten döşemeleriniz oldukça temiz görünüyor. Ayrıca üzerinde orjinal olduğunu düşündüğüm bir teyp olması da olumlu bir faktör.

Fakat dediğim gibi motoru ve şanzımanı 0(sıfır) olmadıktan sonra o fiyatları etmeyeceğini hala düşünüyorum.

Tartışma yaratmak ya da kimseye bir şey öğretmek gibi bir niyetim yok. Kişisel tartışmalardan da kaçınırsak boşu boşuna gerginlik yaratmayız diye düşünüyorum.

Hayırlı satışlar.

Bismillahirrahmanirrahim diyip yanıt vermiye başlıyayım 1200 ün 1300den yüksek fiyatta olması beklenemez demişsiniz ve baştan yanlışı yapmışsınız. motor cc si vosvosun fiyatını belirliyen kriter diildir. Evet devam ediyoruz yanıtlara Stop lambaları hakkındaki söylediklerinize gelince, spot lambaları orjinal fabrika çıkışlı olup helladır. Bahsettiğiniz stoplar 1300, 1302 ve pre diye tabir ettiğimiz modellerde mevcuttur... Bir çok modellerin bazılarında fabrika çıkışında sol ayna yoktur ama benimkinde yani 1974 1200 standartta orjinalinde vardır. Thesamba comdan orjinal kitapçığını bulup bakabilirsiniz... Aracın pedalları orjinaldir üzerine çelik pedallar geçmeli takılmıştır bu değerini düşüren değil değerini yükseltten faktördür Kaput üstünde çürük yoktur tampona gelince tamponlar kromajlı diil boyalıdır bu yüzden ışıl ışıl diildir. Tamponlar fazla bir fiyat değildir ayrıcı çıkmaları 100-120tl sıfırları 190-200tl civaridir... Sağdan soldan duyma bilgilerle birşeyleri sırf laf olsun diye söylemeye çalışmışsınız ama olmamış malesef... Her neyse yinede vosvos hakkında bilgi almak isterseniz size her konuda yardımcı olabilirim... Ve lütfen birilerini uyaracaksanızda bi konuda tam bilgi sahibi olun ona göre müdahalede bulunun, tam bilgiye hakim diilseniz birilerini sırf bilgiçlik taslamak için mağdur etmeyin olur mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok almak istedim bu arabalardan...
    bir türlü nasip olmadı almak...
    hayırlı satışlar dilerim sana...
    inşaAllah gönlüne göre olur herşey...
    Teşekkürler saolun İnşaallah birgün almak kısmet olur sizede gerçekten çok zevkli araçlar ;)
    Bir garip yolcu...

Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Motor cc'si değildir VosVos'un kriteri haklısınız zaten bende motor hacmini kastetmemiştim.
    1303 her zaman 1200'den daha fazla para eder.
    Stop lamba kapaklarını Hella olması orjinal üzerinde olduğu göstermez.
    O konuda şimdi tekrar kontrol ettim siz haklıymışsınız bu modellerde bu stoplar kullanılmış.

Tamponlar konusunda ışıl ışıldan kastetiğim boyalı olması değil ezik ve şeritli olup olmamasıydı.
    Kaput üzerinde çürük vardır siz bir kez daha bakınız.
    Aracın pedallarının orjinalini bozarak nasıl yükselttiğinizi de bilmiyorum açıkcası.

Bilgilerim sağdan soldan değildir ve laf olsun diyede konuşmuyorum.
    Kimseye bilgiçlik taslamadığım gibi mağdur da etmiyorum. Araçları olması gerekenin üzerinde fiyatlarla satıp insanları mağdur eden ben olmuyorum sanırım.

İnternette üzerinde kimin ne kadar bilgiye sahip olduğunu bilmeden kişileri itham edercesine yaptığınız yorumlara bir şey demiyorum.

Konu üzerinde daha fazla yorum yapmayacağım çünkü sürekli iki bilgi arasına bir de kişisel tartışmalara sebep olacak laflar yerleştirerek kendinizi bu konuların alimi, karşınızdakileri de kara cahili sanıyorsunuz.

Hayırlı satışlar.

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Motor cc'si değildir VosVos'un kriteri haklısınız zaten bende motor hacmini kastetmemiştim.
    1303 her zaman 1200'den daha fazla para eder.
    Stop lamba kapaklarını Hella olması orjinal üzerinde olduğu göstermez.
    O konuda şimdi tekrar kontrol ettim siz haklıymışsınız bu modellerde bu stoplar kullanılmış.

Tamponlar konusunda ışıl ışıldan kastetiğim boyalı olması değil ezik ve şeritli olup olmamasıydı.
    Kaput üzerinde çürük vardır siz bir kez daha bakınız.
    Aracın pedallarının orjinalini bozarak nasıl yükselttiğinizi de bilmiyorum açıkcası.

Bilgilerim sağdan soldan değildir ve laf olsun diyede konuşmuyorum.
    Kimseye bilgiçlik taslamadığım gibi mağdur da etmiyorum. Araçları olması gerekenin üzerinde fiyatlarla satıp insanları mağdur eden ben olmuyorum sanırım.

İnternette üzerinde kimin ne kadar bilgiye sahip olduğunu bilmeden kişileri itham edercesine yaptığınız yorumlara bir şey demiyorum.

Konu üzerinde daha fazla yorum yapmayacağım çünkü sürekli iki bilgi arasına bir de kişisel tartışmalara sebep olacak laflar yerleştirerek kendinizi bu konuların alimi, karşınızdakileri de kara cahili sanıyorsunuz.

Hayırlı satışlar.
    Gereken yanıtları verdiğimi düşünüyorum... Teşekkürler iyi günler diliyorum.
    Bir garip yolcu...

Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Ne yazık ki sadece düşünüyorsunuz.

Aracınız ön kaputu çift aynalı-büyük stoplu model olmadığını gösteriyor. Çünkü bahsettiğiniz özellikler yeni versiyonda(Büyük kaputlu) geçilen özellikler. Siz yine de insanları bu şekilde yanıltmaya devam edin.

İyi günler.

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Ne yazık ki sadece düşünüyorsunuz.

Aracınız ön kaputu çift aynalı-büyük stoplu model olmadığını gösteriyor. Çünkü bahsettiğiniz özellikler yeni versiyonda(Büyük kaputlu) geçilen özellikler. Siz yine de insanları bu şekilde yanıltmaya devam edin.

İyi günler.

Hala siz insanları bu şekilde yanıltmaya devam edin diyorsunuz. Hocam siz vosvoslar hakkında bilgi sahibi değilsiniz... Söylediğiniz her cümle bunu gösteriyor. Ne için bu çaba anlamadımki ya da napmaya çalışıyorsunuz? KENDİNİZCE EKSİKLİK OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ şeyleri söylediniz ve bende onların sizin bahsettiğiniz gibi olmadığını söyledim. Eksiklik olarak söylediğiniz şeylerden zaten vosvos hakkında bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor... Lütfen rica ediyorum bilgi sahibi olun öyle yazın ya da hiç yazmayın...
    Bir garip yolcu...

Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Aşağıdaki linkte 72 model 1200'ün kataloğunu görebilirsiniz.

http://www.veedub-docs.com/z_showme....es=1024&ref=ne

Tamamı açılıyor mu bilmiyorum ama sadece kapak resmindeki kaput bile sizin aracınızın bu versiyon olmadığını gösteriyor.

Umarım bu sizin için yeterli olur ve insanları yanıltmaktan vazgeçersiniz.

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Aşağıdaki linkte 72 model 1200'ün kataloğunu görebilirsiniz.

http://www.veedub-docs.com/z_showme....es=1024&ref=ne

Tamamı açılıyor mu bilmiyorum ama sadece kapak resmindeki kaput bile sizin aracınızın bu versiyon olmadığını gösteriyor.

Umarım bu sizin için yeterli olur ve insanları yanıltmaktan vazgeçersiniz.
    Modeller arasında bile yıldan yıla fark var hocam haberiniz var mı????? siz birde onun 1974 model olanını bulun? Birde büyük kaput küçük kaput diye birşey yok yani öyle bir ayrım yok nerden çıkartıyorsunuz bilmiyorumki
    Bir garip yolcu...

Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Ha afedersiniz 72 74'ten daha büyük olduğu için ben 72deki yenilemelerin 74'te olmayacağını akıl edemedim.

İki kaput şekli arasında fark var Sn.dionysos06. Büyük küçük derken onu kastettim.
    Bu konuda daha fazla bir şey yazacak değilim.
    Verdiğim sayfada farklı kataloglar da mevcut. Kendiniz inceleyip bir sonuca varırsınız.

VosVos hakkında bilgi sahibi olmadığım konusunda ki iddianıza ise cevap vermeyeceğim. Ne de olsa insanları yanıltmaktan vazgeçmenizi sağlayamayacağım.

İyi günler.

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Ha afedersiniz 72 74'ten daha büyük olduğu için ben 72deki yenilemelerin 74'te olmayacağını akıl edemedim.

İki kaput şekli arasında fark var Sn.dionysos06. Büyük küçük derken onu kastettim.
    Bu konuda daha fazla bir şey yazacak değilim.
    Verdiğim sayfada farklı kataloglar da mevcut. Kendiniz inceleyip bir sonuca varırsınız.

VosVos hakkında bilgi sahibi olmadığım konusunda ki iddianıza ise cevap vermeyeceğim. Ne de olsa insanları yanıltmaktan vazgeçmenizi sağlayamayacağım.

İyi günler.
    Size artık PES diyorum başka birşey demiyorum... Yoğurt kara diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz Teşekkürler. İyi günler diliyorum.
    Bir garip yolcu...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Heheheh vovos mu kaldı yawww bırakın bunları tartısmayı hertarafı orjınal olsa ne olacak eski eskidir. İş goruyorsa degerlıdır. Hobini tatmın edıyorsa degerlıdır. işi motor goruyorsa degerlı olan motordur.

Netice itibari ile bir 4 tekerli arac sahibi biri daha aramıza katılmak uzere. Nedenleri ve nicinlerini konusalım derim.

Simdiden hayırlı olsun....
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı dionysos06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehh kışın vos yazın motosiklet ikiside vaz geçilmez tutkum biliyorsun. Rabbim nasip ederde birgün zengn olursam her ikisinide alır koyarım kapımın önüne

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

Hocam çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinize katılıyorum. Zaten fiyatını düşük tuttum vosvoslardan gerçekten anlıyan bunu hemen farkeder...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

Sen inşaallah git gel askere. Almaya karar verdiğindede beraber bakar istediğin gibi güzel temiz bir vosvos alırız
    abi cidden yardımcı olursan askerden geldiğimde sevinirim....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Değerinde olmasada üste para alabileceğim motosikletlede takas olur Konu güncel hala bilginize ;)
    Bir garip yolcu...

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    Alıntı dionysos06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rabbim nasip ederde birgün zengn olursam her ikisinide alır koyarım kapımın önüne
    kapinin onune koyma calarlar gece gece otopark bul odanin birini iptal et garaj yap ama kapinin onune koyma ...
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı sapo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapinin onune koyma calarlar gece gece otopark bul odanin birini iptal et garaj yap ama kapinin onune koyma ...

Motosikleti kesinlikle öyle yapcam pinpirikliyim koyamam kapının önüne. Bu yüzden müstakil evde yaşıyanlara imreniyorum, bahçelerine ne güzel garaj yaparlar vs...
    Bir garip yolcu...

Bende bu var takas istersen

Apache + LS2 Kask + Korumalı Mont + Korumalı pantalon

lan no: #44871855

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı lightoff adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkürler. Apache ile takas düşünmüyorum.
    Bir garip yolcu...

Alıntı lightoff adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yahu yeri değil belki ama 100 kilometrede nasıl 1,3 litre yakıt tüketebildin?
    Yol ve hava şartı ne olursa olsun 1,3 litreye kadar indirebilmen imkansız.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu yeri değil belki ama 100 kilometrede nasıl 1,3 litre yakıt tüketebildin?
    Yol ve hava şartı ne olursa olsun 1,3 litreye kadar indirebilmen imkansız.
    Zoru hemen yaparız imkansız biraz vaktimizi alır.100 km de 1.5 lt ye her türlü idaaya girerim.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)