Güzel bi Supermoto ile takas düşünen varsa teklifleri bekliyorum
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar
SATILIK İLANI BAŞLIĞI DEĞİLDİR SADECE TEKLİF DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM.
Başlıktanda anlaşılacağı gibi, profilimde gözüken motosikletimi daha az yakan bir motosiklet ile değiştirmek istiyorum. Fotoğraflarınıda koyacağım ama az çok motosikletten bahsedeyim size.
2000 Model, Mekaniği çok iyi durumda olduğu için antalyadan kamyon ile getirildi. Ruhsattan supermoto, sonradan değil. Eski sahibi çok bişi bilmediğinden biraz enduro yapmış ama bunun farkında olarak alındı zaten motor. Estetik olarak bir keyif aradığım bir motosiklet değildi zaten.
Üzerinde kilometre göstergesi yok, SMS modeli yani SAATLİ DEĞİL büyük ihtimalle eski sahibi kırmış, bende takmak yada bişey uydurmak ile uğraşmadım.
Haftasonları çıkıp yanlamak biraz eğlenmek için falan kullanıldı. Teker yapmayı bilmediğimden öyle saçma DRZ'ler gibi yağsız kalma durumu olmadı silindir pistonun. 1.5 senedir toplasan 5 kere deposu doldu. 30-40 lira arası bişiye doluyo depom.
Yedek parça konusunda bir sorun yaşamadım çünkü çoğu parça muadil şekilde ktm ve husaberg'de var. Alternatörüm bozuldu, sardırmak istemeyip e-bay'den yenisini spariş ettim 15 gün içinde geldi.
Bir yerinde yağ kaçağı veya saçma sesler gibi sorunları yok. Aksine lastikleri alındığından beri neredeyse binilmedi. Zincirde aynı şekilde yeni. Selesi yepyeni. Kafa grenajı ve elcik koruma alındı.
Hepimiz aynı siteden insanlarız, dürüst olmak gerekirse toplama projesi için aldım, baya yol katetdim ama iş ve okul aynı anda idare etmem gerektiği için hem daha fazla projeye devam etmek hemde bu kadar benzin parası vermek istemiyorum. Çünkü ilerki aylarda motosiklete çok fazla binmem gerekecek.
Lastik, sele, zincir, kafa, elcik korumalar iğrenç bi durumdayken aldım. Sadece lastiklere 800tl harcadım. Çok keyfi bir motor bu, kâr amacı ile toplamadım. 7500tl'ye aldım aynı fiyata satmak yada takas ettirmek istiyorum.
Duke 125 şuan ilk önceliğim ancak bu motosiklet amatör birine gelebilecek bir şey değil. 55 beygir 610 cc ve 5. viteste bile gazı çektiğinizde kıçı başı sallayan bi motor.
Eğer bu motoru kullanabilicek tecrübeli birini bulursam elindeki motora göre üzerinde belki 1-2 bin tl daha koyabileceğim bir motor almak istiyorum.
Aklınızda en ufak bi soru varsa sorabilirsiniz, takas düşünmeseniz bile supermoto konularında konuşmayı çok seviyorum
Not: Bu motosiklet öyle her gün çıkıp gazlayıp hor kullanabileceğiniz bir motosiklet değil, enduro modeller gibi sıkıştırması az değil. 5 gün gazlarsanız 6. gün subaplarını tutar. İlgilenmeniz gereken bir motosiklet. İnsanlar bunu antrenman yapmak için kullanıyor. Tek söyleyebileceğim ilk 6 ay binemedim, 1 saat binmem her şeye bedeldi. Böyle keyfili bir deneyim olamaz! Kaskın içinde bağırışlarımı hatırlıyorum
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
özet olarak takas etmek istediğin motorlar neler ? veya tarz ? sadece duke mi ?
-
umarım hedeflediğin motora kavuşursun.
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
özet olarak takas etmek istediğin motorlar neler ? veya tarz ? sadece duke mi ?
Duke 125- Duke 200- sym evo, kymco xciting, yamaha xcity/max, fiyat aralığı uyan 2009 üzeri japon bişiler.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
motorsuzum kardeş yoksa yakana yapışırdım tam istediğim türden
-
otopsici adlı üyeden alıntı
motorsuzum kardeş yoksa yakana yapışırdım tam istediğim türden
Umarım benimki gibi bi tane daha bulursun
-
Gücü vs, tartışılcak bir motor değil seninki. Ama ben alırsam hergün binerim. Hergün binmek zorundayım çünkü. İş-ev. Üstüne küçük gezmeler hatta 500~2000 km arası gezmeler. Bu motor o yüzden bana uymuyor :(
Zaten benim motor da sana uymaz
Sattığına üzüldüm ama...
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Gücü vs, tartışılcak bir motor değil seninki. Ama ben alırsam hergün binerim. Hergün binmek zorundayım çünkü. İş-ev. Üstüne küçük gezmeler hatta 500~2000 km arası gezmeler. Bu motor o yüzden bana uymuyor :(
Zaten benim motor da sana uymaz
Sattığına üzüldüm ama...
bende pek istemiyorum da, okula 1,5 saatte gidiliyor toplu taşıma ile. Hareket halinde olmam gerekli.
-
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Fotoğraf isteriz.
Yarın atarım, herkes benm motoru merak ediyo zaten
-
-
Fotoğraflar burada arkadaşlar, seleyi değiştirdim onun fotoğrafınıda yakında koyucam, toplu bir çekim yapınca onları koyarım.
-
bu motor kaç kilo hocam yedek parçası grenajları halen bulunabiliyormu
-
suatt22 adlı üyeden alıntı
bu motor kaç kilo hocam yedek parçası grenajları halen bulunabiliyormu
Kuru ağırlık 148 kilo, Yedek parça ile ilgili henüz bir sorunum olmadı.
Alternatörünü 10 günde getirmiştim ebayden. Borusandan almamak için öyle bişi yaptım tabiki. Grenajları ve diğer parçalarıda aynı şekilde bulunabiliyor.
Grenaj dediğin sadece 2 tane depo yanında var zaten. Kuyruk çamurluk ve kafa grenajı polisport acerbis gibi markalarda oem olarak var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)