maxi scooter takaslı 200cc Vespa
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Forma daha yeni üye oldum, ilk konu olarak ta motosikletimi takas konusunu yapayım dedim
Bende klasik 1993 model vespa PX200 var.
mükemmel kondisyonda 24.000 km de. ama motor komple elden geçti. boyası pırıl pırıldır, motoru çok güzeldir. Anlayacağınız baya bir özenerek bakılmıştır motordur. Kapalı garajımda duruyor yanlızca haftasonları ve bağzı akşamlar kısa mesafe turlarda kullanıyorum. çalışmayan hiçbir aksamı yok, dosta gidecek bir motor. İsteyen ustasıyla gelsin baksın. 10 numara
ben şuanda kızarkadaşımla da rahat gezebilmek için maxiscooter istiyorum. üste az bir miktar ödeme yapabilirim. ama Çin işi motorlarla takas teklif etmeyin lütfen. SYM olur KYMCO muydu neydi bir marka vardı ya onunla olur.
Bu arada ben İstanbul Anadolu yakasındayım. İsteyen arkadaş olursa fotolarınıda mail ile gönderebilirim.
TEşekkürler, herkese hayırlı alışverişler.
Reklamlar
-
mrb ıı pazarlar takas dusunuyosan eger motorum resımlerı formda mevcuttur
-
sizin motosikletiniz zaten yeterince HATTA FAZLASIYLA iki kişi için uygun bir motordur,
eğer dediğiniz gibi sorunsuz ise bence hiç bulaşmayın...
-
sizin motosikletiniz zaten yeterince HATTA FAZLASIYLA iki kişi için uygun bir motordur,
eğer dediğiniz gibi sorunsuz ise bence hiç bulaşmayın...
motorum hıcbı sıkıntısı yok fakat hayırlı bı ıs ıcın bıraz kucultup bıraz elıme para gecmesıını ıstedıgım ıcın satıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)