Selam arkadaşlar, gdr marka kaskım ve revit marka montum yıllara yenik düştü.Montun kol kısımlarında yırtıklar var ve kaskın emniyet kilidi filan kırıldı.Şuan üniversite son sınıf öğrencisi olduğum için yeni koruma ekipmanı alamıyorum fakat elimde hiç kullanılmamış ps3,müzik aletleri vb eşyalar var.Sezonu kapatmış yada yeni gear alıcak arkadaşlar ilginizi çeken şeylerle takas edebiliriz (eldiven,kask,mont,dizlik vs. herşey olur arkadaşlar lütfen yakın değerde ürünleri teklif edin) istanbul anadolu yakasında dilediğiniz yere getirebilirim...
1.Ps3 320 gb sıfırdan farksız sony eurasia garantili faturalı 2.5 aylık fln makine çok az kullanıldı
2:T&T Marka bass gitar tonu çok güzeldir çok az kullanıldı
3:Medeli nc 49 marka klavye çantalıdır,5 oktavdır.Sıfırdır hiç kullanılmadı.
4:Kingston 16gb wii-drive sıfır kutusu ve jelatiniyle Akıllı telefonunuzdan vs. wireless yardımı ile veya kabloyla bağlanabileceğiniz bir hard disktir ps3 uyumludur film atıp izleyebilirsiniz ürünün özellikleri linkteki gibidir benimki 16gb. yalnız.
Kingston Wi-Drive Kablosuz Taşınabilir Sabit Disk (32GB) - iPad, iPhone, iPod, Mac ve Tüm Apple Ürünleri || elmasepeti.com
5:Çeşitli ps3 oyunları bi kaç kere kullandım çiziksizdir...
İletişim için mail adresim volkandonmez3@gmail.com