yahu bu adamların işleri güçleri yok bu virajımı çekiyorlar hep bi motorcu gelsinde düşsün falan
Banada öyle geliyor ama ondan önce ayagına bakarsan yere takılıyor. Aslında botla tekerin dengesizliği hazin sonu oluyor.
karsıya değıl yere bakıyor kıcını yukarı almıyor dusmek normal scooter bıle duser o sekılde
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Bence gidonu çok çevirmiş ve sürekli gaz a kapamaktan ön tekere yük binmiş inmiş bu yüzden ama burası sanırsam lanetli virajın olduğu yer
Sür gari
burası mullholland yarışlarının düzenlendiği yol. burada motosiklet yarışları düzenleniyor düzenli olarak. farkettiyseniz kız tamam ben iyiyim gibi bi hareket yaptı pit ekiplerine. düşmesinin sebebide gördüğüm kadarıyla sag bot yere sürttü.
konu portlamış
sanırım yorum yapmıştım bu topic e ama bi detay kaçmış gözümden...
virajda kalçasını sağa doğru çıkartıp sağ dizini yere doğru uzatması gerekiyo ki motorun sağ karenaj arka fren pedalı ve sağ ayak pegi yere sürtmesin diye. ama hanım ablamız bunu yapmadığı için ilk önce karenaj ardından da sağ ayağı yere temas edince arka teker bırakmış yolu...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
gidonu içeri doğru çevirdiği için düşmüş bence
Bence gereksiz fazla yatırmış motoru, o kadar yatırmadan da döner o motor o hızda oradan.
bu video özellikle düşme videosu.
Bi kere kızın hızı yavaş, en fazla 40 ile gidiyor.
Zira kız düşünce yerde bir defa takla atıyor ve motor en fazla 20 metre sürüklenmiş.
Bu video ya kawasakinin sağlam olduğunu göstermek için yapılmış, yada
bir motor sürücüsünün düşme anında nasıl davranması gerektiğini anlatıyor.
Hem kızın orada düşeceğini bilen biri gelip kameramı koymuş oralarada çekim yapmış.
viraj yapmayı bilmiyo. gazı açsam mı kapasam mı düşünüyo çizgisini bile tam olarak belirlememiş. gitti güzelim 636
meşhur bir viraj orası orada düşenler düşmeyenlerden daha çok. büyük olasılıkla virajda yapısal hata/hatalar var. çizgiyi az kaçırdılar mı yapışıyorlar.
bir de şunu düşünüyorum iyi asfalta alışkın Amerikalılar asfaltın kaygan olabileceğini düşünmediklerinden bildikleri gibi giriyorlar sonuç fukara sümüğü.
bence sonradan çok fazla yatırmış tabi buna sebep virajı kaçırdığını hissetmesi olabilir
ve yine benim düşüncem motor çok fazla yatınca artık lastiklerin üzerinde yük kalmayınca granajlar ve pegler artık yükü paylaşmaya başlayınca önteker virej içine dönmüş olabilir
abla virajı fazla zorlamış yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)