Bisiklete bile ayna takıolar motosiklette olmazsa YUH!!!! artık
Bisiklete bile ayna takıolar motosiklette olmazsa YUH!!!! artık
Kaza Anında Sizi Korur...
ben her iki tarafada kör nokta aynası taktım.fena olmadı gibi
ben motorumun aynalarının yanına birer ayna daha monte ettim nalburdan aldığım iki tane kelepçe ile olay super oldu şimdi arkamı 4 aynadan birden takip ediyorum hem super oldu hemde çok dikkat çekici.
Söylediklerinizde çok haklısınız bende katılıyorum size. Motorumu alalı 1 hafta oldu düz yolda U dönüşü yapmam gerekiyordu. Sol aynam ayarı değildi ve ters dönmüştü bende sol aynaya baktım hiçbir araç gelmiyor. Bende direksiyonu sola kırdım ve malesef araç sol arkadaymış ve sağ ayndan göremedim. Tabi ikinci hatam durup arkaya bakmamaktı.. Neyse önden vurdu bana neyseki toparladım yatmadan ama bir saniye erken gaza bassam tam orta göbekden vururdu bana. Tabi bu olayda diğer sorun trafik tecrübemin olmaması. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum..
34 BD 9274 MCT 250
Allah korumus aman dikkat gecmiş olsun.. aynalar cok önemli kör nokta olayının cözümünü ben bulamadım galiba arada arkaya hafif bakmak lazım
Arkayı gösteren kask şu şekilde oluyor
Reevu Firmasının Linki
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
benım ıcın sadece ıkı gözum olan aynalarımdır körnokta bıle kulanıyorum onun için
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
bu kask ne kadar acaba kafamdan kaskı çıkarmam böle kask olsun
bu reevu kasklar yeteri büyüklükte göstermiyor diye duymuştum...
facebook.com/kaskafa
Konu hortlamış ama şu olaya bişey yazmadan edemedim
Hasta oldum şu kask olayına;
Üretimdemi acaba bu kask ? 2 sene geçmiş konunun üstünden ama hala Türkiye'ye gelmediği kesin galiba
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ayna gerekli bence baska sürücüleri bilmem ama ayna lazım oluyor görüyoruz aynısız sehir alındeler kendi secimleri ayna gerekli diye düşünüyorum.
MuraD THSDLN
ben antalyada yaşıorm özellikle yaşadığım bölgede fazla trafik yok istanbula ilk gidişimde karşıdan karşıya geçmekte bile zorluk çektim bnmde her zaman bi gözüm aynada bi gözüm yolda olur
Burada önemli olan motora değip değmemesi mi ??? Bu mükemmel fikir bence bisiklete bile uygulanmalı gerekirse. Altımızdaki motora değil, onun üstündeki cana değip değmeyeceği önemli bence. Ben bu konuyu araştıracağım, motorlara ne saçma aksesuarlar takıyoruz canımız istediğinde, hangisi böyle birşeyden önemli olabilir ki?
ayna gerekli fakat kullanmasını bilenler için , qecen aynalı motor kullandım hiç bakmadım bile yine aynı dewam...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Aynalı kask harikaymış. Biz türkler niye akıl edemedik tam türk işi bu
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
aynalar olmassa olmz bazıları sırf daa artist görünmek için aynalarını çıkartıyorlar ama çok yannış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)