http://www.motosiklet.net/forum/alpa...kullanmak.html burada daha detaylı ve görsel olarak anlatılmış. Biraz uzun ama çok faydalı bilgiler.
http://www.motosiklet.net/forum/alpa...kullanmak.html burada daha detaylı ve görsel olarak anlatılmış. Biraz uzun ama çok faydalı bilgiler.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
" Satın almadan önce tüm belgelerinin eksiksiz olup olmadığına bakın,ceza veya vergiye bakmanıza gerek yok zaten bu noter satışında otomatik olarak çıkıyor." denmiş.
Noterde çıkmayan bilgiler neler. Motoru alırken belge hususunda dikkat etmemiz gereken ?
Teşekkürler Güzel öneriler...
gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşım için sağolun fakat benimde size sormak istediğim bişi var. Yeni motora başlicam araba tecrübem epeydir var azçok scooter tecrübemde oldu , motor ehliyetine yazılcam fakat hangi motorla başlamam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Racing tarzı motorlara uzun yıllardır hevesim var o yüzden almak istiyorum, 600 lük kullanan arkadaşım 125 cbr la başla dedi benimde aklımda hyosung gt 250 r vardı , motor konusunda tecrübeli daha fazla abimden yardım almak isterim açıkcası..
ellerine sağlık çok güzel paylaşım
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
çin mallarından uzak durun lafına katılmıyorum bunun haricinde güzel bilgiler gerekli
herkes bütçesine göre motor alır ve biner
çin mallarıyla alakalı lafınıza sonuna kadar katılıyorum uzak durulası motorlar hakkaten gerçekten güzel bir konu olmuş kendi adıma teşekkür ederim birkaç yeni bilgi daha öğrendim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Motor satın alırken maddelerinde 2.madde haricindekilere katılıyorum.
Çin malları aslında kötü değil veya öyle düşündüğünz gibi dökülen bişey değil, Mondial mh 125 ile 10000 km sorun çıkmadı Trabzon-İstanbul yolculuğu yaptım, motor sandığınız hondanın bazı motorlarından (cbf150 gibi) daha kaliteli motor üretiyorlar emin olun. Abes kaçabilir her seferinde bu Trabzon-İstanbul yolculuğumu örnek veriyorum ama ne yapayım bence mükemmel bir örnek bu.
Yararlı çok teşekkürler emeğine sağlık...
[570]http://i220.photobucket.com/albums/dd70/1001DesignHH/TR/nemutlu.gif [/570]
bmx e nerde biniyordun bende 2008 yılında başladım bmx e istanbulda beşiktaş ve kadıköyde takılırdık flat kasardık sonra trial e geçtim 2010 2011 arasında şimdide aggressive skate yani şu beşiktaş meydanda curb de kayan patencilerden bahsediyorum 2 3 yıldırda patendeyim aktif olarak (fakat şuanda yurtdışındayım) aynı ortamda bulunmuşmuyuzdur diye merak ettim o yüzden bilgi veriyorum dostum.
ya şuan okadar mutluyumki motoru dün satın aldım ve 7 kuralını eksiksiz fazlasıyla birlikte hepsini yaptım şuan gönlüm çok rahat :D motor kullanırkende tüm dediklerinzi yapıcam yağmur yağdığı için motoru dün aldım ama kullanmadım ilk kullanışımı yağmurlu havada yapmak istemediğim için ilkönce kuru zeminde kullanıcam sonra yavaş yavaş yağmurluda kullanıcam motorumu şuanlık satın aldığım dükkanın önünde bekliyor
Teşekkürler gerçekten faydali olmuş hepsinin bir arada olmasi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)