çok tşkr ederim bu bilgiler motorsiklet kulanıcıları için süper ve faydalı başarılarının devamını dilerim...
Sağol abi allah razı olsun bende bu yaşta motor sürüyorum gerçekten çok güzel bir bilgi. Ellerine sağlık.
Teşekkürler, Sayın Adminim. Hepsini Teker Teker Dikkatlice Okudum Bu Bizim İçin Çok Yararlı Bir Bilgi Oldu.
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
öncelikle bilgiler içinçok teşekkürler. benim kafama takılan birşey var depo niye tamamen dolu olmamalı. max. nekadar olmalı:?
yeni başlayan biri olarak iyi ki varsınız dıyorum.saolun
Ey ogul, artik Bey sin!
Bundan sonra ofke bize, uysallik sana.
Guceniklik bize, gonul almak sana.
Pek faydalı olmuş.. Allah razı olsun hayretmişsin.. sevabı geçmişlerinin ruhuna dokunsun..
çok teşekkürler ileride yardımı çok dokunacaktır
bu bilgiler ehliyeti olmayan ve motosiklet kullanmayı bilmeyen insanı dahi sürücü yapabilir bu faydalı bilgiden dolayı çok teşekkürler..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
teşekkürler verilen bilgiler için
Bende motorsiklet konusunda bazı önemli bilgileri buradan öğrendim. Teşekkürler arkadaşlar. Şu yaşıma geldim (27), motor tutkuma hep birileri engel oldu, artık kimseyi önüme koymuyorum, Ehliyete yazıldım, motoruma karar kıldım, Ramzey QM250, küçük bir ihtimal de Jinlun JL150-5 olacak inş. Görüşmeler tamam, sizlerin sayesinde de kullanım bilgileri. 14 Nisanda da sınavı geçersek inş. motoru da alır gelirim evime. Birde evin arkasına garaj yaptırıyorum demirden çalınmasın diye. İşte OK!
Hepinize selamlar saygılar hürmetler...
Ellerine Emegine DüsünceLerine biLgiLerine KatkıLarından doLayi Gercekden teSekkür Ederim Sagol Yeni BasLadım bende
Allah yazandan,okuyandan,uygulayandan razı olsun. Bu bilgiler çok yardımcı olacak özellikle durma konusu. Dünyayı yeniden keşfetmek yerine tekniğini öğrenmek daha mantıklı inşallah benim gibi yeni kullanıcılar bu forumları okumadan geçmiyordur. Herkese selamlar, saygılar.
slmalykm 125cc den kurtuldum srad 600 biraz fazla olacak ama geçeceğim sıratı)ayrıca verdiğin bilgiler için çok tşkrlr''
emegine saglık tşkler
Faydalı bir paylaşım. Özellikle viraj kısımları çok önemli.
çok teşekkürler konuyu hortlattım ama çok güzel bir yazı eline koluna sağlık
merak edıyordum mkonuyu kım hortlattı diye fakat sende hortlattığın için teşekkürü hak edıyorsun konuyu yazan admin e de teşekkür ederım bu konuları bılmeyen yada dıkkat etmeyen malesef sürücü arkadaşlarımız cok mesela dün gece ben balkondan en az 35 tane ana caddede kasksız korumasız üstelık bayan artcıları olan hızlı scooter motor lar saydım yazık günah kardeşim sizler henüz durumu kavramamışsınız bu belli ben bu sıcaklarda ful koruma dolaşıyorum üstelık oğlumda ful koruma ile bıner motora en küçük oğlum 4 yaşında hayatta kasksız bınmez yani onun kadar olun bari
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)