çok teşşekkür ederiz abi allah razı olsun
Tesekkürler Kardes Bilgilerin Icin Bende De Motor Hastaligi Var Ama Suan Asker Oldugum Icin Kullanamiyorum Ayrica Vitesli Motor Kullanmaya Da Yeni Baslayacagim. Insallah Cabuk ögrenirim Yardimlarin Icin Sağol.
teşekkürler.Bende nasıl başlarım diye düşünürken bu bilgileri edinmem faydalı oldu.
bu bilgiler yeni başlayanlar için çok uygun ellerine aklına sağlık...teşekkürler...
evet gercekten çok önemli konular ellerine sağlık klavyen ve ellerin dert görmesin.
bu bilgiler çok faydalı ama yetersiz sürüşle ilgili faydalı bilgileri olanlar lütfen yazmaya devam etsin..
bende tv de öğrendiğim bir dönüş tekniğini yazayım..
20 ila 40 km hızla giderken önümüze çıkacak bir engel, çukur vesaireden kurtulmak için debriyaj ı tamamen ani sıkıp dönmek istediğimiz yöne doğru gidonu bastırıp, engelden kurtuluyoruz, motoru tekrar düzelttikten sonra ani bir şekilde sıktığımız debriyajı yavaş bir şekilde bırakarak yolumuza devam ediyoruz. tabii ki bu tv de uygulamalı gösterilmiş ve çok daha güzel anlatıyor uygulamayı.. ben denedim ve önüme çıkan çukurlardan veya tümseklerden şu anda çok daha sağlıklı geçiyorum..
kazasız belasız inşallah...
acemi birisi olduuna göre senin bineceğin motorun çok büyük cc li olmayacağını düşünerek cwp veriorm..
motorla 1.viteste kalktığın zamn yola devam ederken motorun bağırdığını duyarsın o anda vitesi büyültmen gerekiodur bu devirle alakalıdır yüksek vitesle düşük devirde yakaladığın hızı tabiki düşük vitesle YÜKSEK devirde de yakalarsın ancak bu motoru yorar bu yüzden motoru kaldırdıktan sonra vitesi büyültmen gerekir çünkü şehir içiinde 15km hızla gitmiyorsun::::
eğer altındaki motor 1000 lik olsaydı sanırım onlar 1. viteste 130 u filan görüor MOTO GP oyunundan hatırlıorum da
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
süper bilgiler sağolasın
]
arkadaşlar kimse demesin ki ben çok iyi biliyom moto gp ya katılanlar ilk olarak 6 ay düşme kursu alıyolar ona göre herşeyin bir taktiri var yani
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Bilginiz ve emeğiniz için teşekkürler
Allaha şükür yazılanları büyük oranda uygulayan birisiyim. vitesli kullanmıyorum.. diğer yazılanların çoğunu zaten önceden uyguluyordum.. uzun zamandırda motor kullanıyorum. ancak bu sabah................
evet bu sabah aniden önümde beliren bir arkadaşa çarptım ve motor yattı.. hemen doğrulup motoru stopettim. depoyu yeni fullemiştim o nedenle yerde bayağı bir benzin vardı.. bende ve çarptığım arkadaşta bişi yoktu. geçmiş olsun deyip devam ettik...masrafın 500 ytl yi bulacağını tahmin ediyorum...(sadece sağ arka grenaj 150 € )
yani diyeceğim o ki ne kadar da dikkat etsek mutlaka bir yerden film kopuyor... bu tür şanssızlıklardan ne kadar sıyırabilirsek aslında o kadar da usta oluyoruz..
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
Bu bilgiler hayat kurtarir.Sonsuz teşekkürler.
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gerçek sadedir, onu biz büyütür biz süsleriz ama o asla değişmez.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT]
bilgiler için teşekkürler fakat şunu sormak istiyorum motoru durdurdugumda boşa alamıyorum sadece ilk çalıştırma esnasında bosa alınabiliyor bu motor için bir problem yaratırmı şimdiden teşekkürler
elinize sağlık...
bilgiler için çok teşekkürler...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
ben de yeni kayıt oldum bilgiler için çok teşekkür ederim kendi adıma faydalı oldu ...
bu yazdıklarımı yazını okumadan yazıyorum cünkü bu detaylara uyarak motor kullan birilerinin olup olmadıgı mechul
ben tekniği bilseydim sanırım scooter kullanmıyor olurdum
simdi biraz yazdıklarını okuyup bilgi sahibi olabilirim...
valla bilgilendirmeler süper ellerine sağlık hocam.Lutfen yukarıda yzılanlara dikkat edelim arkadaşlar.Herkese kazasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)