Eyvallah hocam.
Vizörünüü kapalı tutun heleki börtü böceğin sersem sersem dolaştığı şu yaz günlerinde..
Geçen gün bir eşekarısı çatırt diye bir çarptı vizöre..
aman allah şurada henüz 1000 km yol yaptım bu kadar sakat duruma girdiğimi hatırlamıyorum..
arkadaş o ne çarpma sesi öyle..
lütfen vizöürler kapalı geziniz..
Eline saglık araştırma icin sagol guzel seyler yazıyor metinde
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
paylasım ıcın teskkler.Bılıncım yerıne geldi bu arada ben motor alıcamm Gt 250 r dusunuyorumm.Sizce ıyı bır motormu?
Ellerine emeğine sağlık çok iyi olmuş herkes için teşekkürler...
bende sıfır ybr 125 aldım. kullanmaya başladım. nefret ediyorum dolmuşculardan hep önümüze kırıyorlar ani fren yapıp yolcu alıyorlar bencede metro çıksa iyi olur
eline sağlık GENÇ KAPTAN...
Çok güzel bilgiler, paylaşım için teşekkürler arkadaşım.
Ayrı ayrı bende hepinize teşekkür ederim..
zamanınızı ayırdıgınız ve okudugunuz için..
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
kalın saglıcakla..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
paylaşım için teşekkürler
Ellerine sağlık mükemmel bir paylaşım..
tek kelimeyle süper bir yazı teşekkürler
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
teşekkürler elinize sağlık hepsi doğru faydalı bilgiler uygulamalı kesinlikle.
bilgiler gerçekten harika,motorunuzu kullandıkça bunlara ilave olarak pekçk analiz üretilebilir.önemli olan bunları farkebilmek.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
okuyupta bilgilendiyseniz ne mutlu bana..
kazasız sürüşler...
kalınsaglıcakla..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
çevirenden ve yazandan Allah razı olsun bu bir kültür meselesi defalarca hatırlatıldıkça ülkemiz insanları olarak bu kültürü edineceğiz...umarım az kaza ve hasarla olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)