gerçekten çok önemli ve ciddi bilgiler tüm motorcu arkadaşların bunları çok iyi bilmeleri gerekiyor aslında emeğin için teşekkürler.
gerçekten çok önemli ve ciddi bilgiler tüm motorcu arkadaşların bunları çok iyi bilmeleri gerekiyor aslında emeğin için teşekkürler.
kardeş yazı çokk faydalıı kask yelek kullanın diyorsun da ana yolda yolculuk yapmayanlar ne yapsınn misal ilçe deki insan damı kask taksın gezerken güzel paylasım ama sen her kişi düşünmemişin motorun en zevkli yanı polis aracını peşine takıp kosturtmak deneyin zevkini görün o yuzden 2. motorumdan oldum yenisini aldım il emniyete şikayet ettiler hızlı giderken motor kayarsa eger motoru bırakmamaya çalısın çok az zarar görürsünüzz
ilk günüm ilk yazım çok teşekkürler henüz ehliyetini almış ve motor almayı düşünen bana çok faydası olacak varolasın.
19 u birebir yaşadım trafik dururken yandan daldım bir anda münübüsün önünde dönen aracı görmedim ve kafa kafaya geldik allahtan bişey olmadı
emeğine sağlık dostum
umarım bir gün diğer tüm medeni ülkeler gibi bizim ülkemizde de motosiklet trafikte dikkate alınır diğer sürücüler tarafından..ve motosiklet tutkunları insana neredeyse paranoya seviyesinde endişe veren bu kadar çok tavsiyeye riayet etmek zorunda kalmazlar..paylaşım için çok teşekkürler..
Sonuna kadar okudum.Çeviren arkadaşın ellerine sağlık
Cok güzel öneriler...
Elinize saglık......
:cat:
paylaşım için teşekkürler... çok çok daha dikkatli olmam gerektiğini anladım..
(motosiklet kullanmaya yeni başlamış biri olarak)
HAYATLA DALAŞMA :)
güzel bilgiler
:pr:KENDİNİ HIZINLA DEİL DİKATİNLE FARK ETTİR:wiinkk:
Sabırla, sonuna kadar okudum.
Güzel bilgiler var. Eksiksiz uygularız inşallah.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
teşekkürler paylaşımın için gerçekten güzel bilgiler
teşekkürler bu çok güzel paylaşım için
Güzel paylaşım olmuş eline sağlık
gerçekten güzel bilgiler ve tehlikeleri iyi bi dille tanıtmış..
çok saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
gerçekten güzel bilgiler ve tehlikeleri iyi bi dille tanıtmış
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/suru...#ixzz1ATL8fZU6
gerçekten güzel bilgiler ve tehlikeleri iyi bi dille tanıtmış
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/suru...#ixzz1ATL8fZU6
helal olsun arkadaş çok güzel anlatmış
yarişmak için değil.
hava atmak için değil.
keyif almak için binelim,
diğer insanlara örnek olalım ve motorsiklet kullanan sayısı artsın.
tavsiyler süper özetlenmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)