emeğe saygıbilgiler için sağolun
emeğe saygıbilgiler için sağolun
MAKSAT YOLU HİSSETMEK
"Aşmışlar" dediğimiz ustalara Dede Diyorum ben, bu söylemi alıştıralım, herkes KM de ve sürüş tecrübesinde aşmış abilerimize dede desin
Comfirmation Bias
abi km de aşmış dioz yha hani ne sürücüler gördüm ben yha abi bu işin sırrı küçük ccden başlayıp adım adım yükselmek ve ilk kapalı alanda güvenli sürüş eğitimi almak gerisi palavra yok ben şukadar k yaptım yok ben daha tecrübeliyim alıcaksın eğitimini sürüş eğitimini ondan sonra diyebilirsen diceksin yoksa km ve tecrübe boş tecrübede neden boş yha ben viraja girmeyi ğrenmek için 30 defa düşceksem ben buna tecrübe demem daha önceki tecrübelerimden sürüşeğitimi almam gerektiğini çıkarırım rene abi kızma bu yazdıklarımın seninle bi alakası yok forumda km olayı çok geçiyorda
Yukaridaki yazılardan birtanesi gerçekten çok etkili ve çok hoşuma gitti Trafikte paronayak olunmali kesinlikle ,, Bende bir tavsiye vermek istiyorumm Motorsikletlere genelde sokak köpekleri çok iş olur ,, Motorsikletle seyir halindeyken köpeğin yaklaştiğini görürseniz ani bir fren yapınn biraz bekleyin hepsi uzaklaşacaktır ,aksi halde güçleri yettiği kadar sizi kovalamaya devam edip ısırabilirler % 40 ısırırlar
24. Emin sürüşün tek yolu paronaya halinde olmaktır. Köşe arkalarında park etmiş arabalar olduğunu, hiç kimsenin sizi görmediğini, otobüslerin herhangi bir yer ve zamanda uyarmadan aniden duracağını, ağaçların altının ıslak olduğunu, yayaların intihar edeceğini farzedin. Ve en önemlisi bundan zevk alın. Martin Fitz- gibson, Bike yazarı.
en bombası bu..tam türkiyeyi anlatıyo
ellerine sağlık gerçekten küçük ama faydalı bilgiler..
Bu faydalı bilgileri paylaşan arkadaş forumdan neden uzaklaştırıldı acaba?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
emeğinize sağlık gerçkten faydalı bilgiler.
Gerçekten çok güzel faydalı bilgiler tşk...
Aşmış olarak bir tavsiyede benden
220 km hız ile giderken kask takın, yoksa kızlar sizi beğenmez
bilgiler ıcın cok saolun butun hepsı a'dan z'ye herkesın ısıne yarar
6.5 SAAT MOTOR SURMUSTUM SONRA INEMEDIM DUSTUM MOTORLA BERABER BU KONU GERCEKTEN COK CIDDI MOTORUN ALTINDA AYIGINIZ KALABILIR VE HATTA KIRILA BILIR :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------
KARDES SENDE BIR YERDE HAKLISINDA bır yandan da ınsanın kendısıne guven gerek ben cocuklugumdan berı motor surerım senede 20.000 km 'nın ustune cıkarım sımdı gıdım r6 veya r1 alırım bu kapa sıtedeyım ama bılıyorum kı ben motoru hızlı suruyorum ben buyuk motor alamıyorum buyuzden cunku kendımı oldururum dıye korkuyorum benım ıcın sorun yok ama arkada kalanlar uzulecek ya gecen forumda okudum adamın bırı ben dıor 4000 km yaptım ogrendım ......
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
bu günlerde artan motosiklet kazalarına istinaden okunması faydalı olacaktır,eftalya'ya tekrardan teşekkürler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
12-13 yaşımdan buyana motor kullanıyorum, vitesli motor hayatımda 1 saniye bile sürmemiştim, kendi vitesli motorumu aldım 7 ayda 24000km oldu!.. hala herşeyi bildiğimi söyleyemem.
112ciyiz
. Motorla savaşmayın kazanamazsınız. Tim Langley, okuyucu.
sanırım en iyi satırlardan biri, çok şey anlatıyor
teşekkürler
güzel bilgiler teşekkürler
:pr:KENDİNİ HIZINLA DEİL DİKATİNLE FARK ETTİR:wiinkk:
emeğin için teşk.ler
Mıcırlı yolda hangi freni kullanmalıyız? Ben arkayı kullanıyorum, çünkü ön fren kayma yapıyor ve hakimiyeti kaybediyorum.
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)