2005 zx6r 100km de 10 lt yakti normal mi? 4. ve 5. vites kullanmadim (sehir ici) normali nedir?
2005 zx6r 100km de 10 lt yakti normal mi? 4. ve 5. vites kullanmadim (sehir ici) normali nedir?
jOEbLAck
kardeş bence anormel naptın sen yaw hep red line kullansan bile bukadar yakmaz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Yok hocam ya 600cc de yeniyim bide 1-2-3. vites kullandım heralde ondandır diyorum ama normalde (6-7000 devir vites atma aralığında) ne yakar bu alet?
jOEbLAck
Gayet normal.
Bir depo ile 180 km yapar ki iyi denebilir.
600cc sporlarla bir depo 200km yaptigini iddia edenler var ama ben o mutluluga hiç erisemedim.
Hele üzerinde orjinal egzoz yoksa vay anam vay.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
vitesleri biraz büyütüp devirleri düşürdüm 7 lt/100km
jOEbLAck
Pistte 20 - 22 lt/100 km yakıyorlar. Ne kadar gazladığına göre değişir. Daha az gazla, veya hava filitresinden başlayan bir bakım yap.
ford connect aracımız bile şehir içi 7.5 yakıt sarfiyat bilgileri taşıyorsa e buda performans aracı hernekadar hafif ve küçük olsa bile 10 lt yakması anormel değil diye düşünüyorum
ancak racing yakıt tüketiminden herhangibi bir bilgim yok sadece mantıken düşündüm
Mustafa Kemal Atatürk
motoru ve 4 silindiri olan her alet en az 5litre benzin yakıyor ne yaparsan yap ben öyle gördüm çok kısaca özetlemek gerekirse
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Banada anormal geldi biraz. 600RR kullnadım 1 depo ile sabaha kadar gezipde bitiremediğim oldu. 200KM kadar gazladık arkadaşlarla, bir çubuk hala yanıyordu. Ayrıca bende de z750r var bir depo 250-300KM gidebiliyorum.
benim 1000rr daha fazla yakıyordu bazen.. aslan sahibi isen beslemeyi bileceksin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)