Honda CBR125R Sıfır Almak İstiyorum
-
Cbr 125R sıfır almak istiyorum Samsun ve ya Tokat çevresinde netten araştırdığım kadarıyla bir bayi bulamadım. Şubat ayında almayı düşünüyorum. Acaba bu konuda ne yapabilirim ehliyetim var ama tecrübe yok denilecek kadar az. Malum ehliyet sınavlarının nasıl geçtiğini alanların hepsi iyibilir.. Bir motor daire ve sekiz çizdirirler biter Uzun süre bisiklet kullandığım için ve otomobilim olduğu için vitesli motosiklet sıkıntı yaşatmadı kendime de güvenim var ama yinede çok uzak bir yerden motoru alıpda getirecek cesareti kendimde bulamıyorum ( Ankara dan alma gibi ). Uzun lafı kısası bu çevreden nerden temin edebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum en azından fikir sahibi olmak isterim.
Reklamlar
-
Şuan için bayilerde yok diye biliyorum zaten,şubata kadar gelmiyormuş.Honda'nın fabrikasını sel vurduğu için.İnşallah bulursun en kısa zamanda kardeşim
-
Teşekkür ederim zaten şubat sonrası almayı düşünüyorum ama yakın çevreden nasıl bulabilirim orada takılıp kaldım.
-
2 seçenek var motoru aldığın yerden motorcu bir arkadaşın senin için binip getiricek.
yada parasını verip panelvanda getirticen
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Şuan için bayilerde yok diye biliyorum zaten,şubata kadar gelmiyormuş.Honda'nın fabrikasını sel vurduğu için.İnşallah bulursun en kısa zamanda kardeşim
aneste 3 adet var ama 2siyah 1de tri-color var :D bende anesin yetkili organı gibiyim ne var ne yok biliyorum her bakımında bi satışada girip göz zevki yapıyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
alper150zc adlı üyeden alıntı
aneste 3 adet var ama 2siyah 1de tri-color var :D bende anesin yetkili organı gibiyim ne var ne yok biliyorum her bakımında bi satışada girip göz zevki yapıyorum :D
Bende anesten aldım tri color motorumu.Vallahi Güngör den almak için 3 ay bekledim alamadım,anesten arayıp 1 günde aldım,hemde istediğim rengi
-
Anlaşılan bu yıl da hayal oldu motor bana 3yıldır niyetleniyorum bir türlü alamadım ehliyeti de aldık birde o hevesle..
-
sıfır alacaksan ücretsiz kargoyla evine gönderirler motoru diye düşünüyorum..arkadaşım istanbuldan ninja 250 aldı sıfır, kargoyla giresuna gönderdiler ücretsiz..
-
Umarım öyledir umarım öyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler