Honda Cbr 250 - Yamaha R125 - Ninja 250 Motor Seçimi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce honda 2010 model cbr 125 aldim. Daha öncede yamaha ybr kullandiğim için aradığım zevki bana vermedi. Bunu Satarak 3 motor arasindan birini seçmek istiyorum ve kararsiz kaldim.
Bu Motorlar :
Honda Cbr 250 r 2011 Model 0 Yaklaşık Fiyati 9000 TL
Yamaha R125 2011 Model 0 Yaklaşık fiyati 8,500 TL
Ninja 250 R 2 nci El 2009 - 2011 Modelleri arasinada Verebileceğim Miktar 8000 ile 9000 arasi.
Yorum ve önerilerinizi Bekliyorum. Sizce Hangisini Tercih etmeliyim.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
biraz daha para desteleyip 0 ninja al derim
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
-
hyosung gt250r ilgini çekmiyor mu?
-
Şu rengi Türkiye'de olsa bir dakika durmam gider bunu alırım :( Ama yok işte.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
açılan 5000000000. başlık ve tavsiye gene ninja 250
-
Bu kadar para vereceksem sıfır cbr250r binmek isterdim.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
drezar adlı üyeden alıntı
biraz daha para desteleyip 0 ninja al derim
Evet ama cıkmıyor limit son 9000 tl.
inci1903 adlı üyeden alıntı
hyosung gt250r ilgini çekmiyor mu?
Hyosung ta güzel makina ama yetkili servis sakıntısı yaşarim diye korkuyorum.
Deryali adlı üyeden alıntı
Şu rengi Türkiye'de olsa bir dakika durmam gider bunu alırım :( Ama yok işte.
Aynen Rengi Cok Güzelmiş.
efe tolga adlı üyeden alıntı
açılan 5000000000. başlık ve tavsiye gene ninja 250
Haklısın 0 ninja fiyati nerdeyse 13000 tl bu fiyata honda 600 r bile alabilirim sanirim ama bir müddet benzin parasi bulacağimi sanmiyorum.
buberk adlı üyeden alıntı
Bu kadar para vereceksem sıfır cbr250r binmek isterdim.
Sanirim Büyük ihtimal benim de secimim o olacak. Ama Sipariş verip beklemem gerekecek.
-
Ninja 250 tanıtımını Altın Elbiseli adam yaptıktan sonra bu motora karşı acayip soğudum.
-
Ninja 250 tanıtımını Altın Elbiseli adam yaptıktan sonra bu motora karşı acayip soğudum.
ehehe:D harbi ya izledim de motoru filan küçümsemedi genede katagorisini küçümsedi başka 250 likte olsa aynını yapardı eminim
hele çelik firen hortumlarına ne demeli xD ama bende uyandım ya biri de çıkmış xciting250 çelik hortum takmışlar honda bunu yapamamış ne kadar kalitesiz bi marka diyodu:D
ninjaya koymuşlarda noldu yemediği laf kalmadı hehehehe:D
-
listede neden yamaha r125 var ki? cbr 125 te aradığın zevki bulamamışsan r125 te de bulamazsın, performans olarak ondan çokta iyi değil, sadece 2-3 beygirlik akselerasyon artısı var. Geriye kalıyor klasik soru cbr 250r mı ninja 250r mı? Benim tercihim Honda'dan yana olurdu ;)
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ehehe:D harbi ya izledim de motoru filan küçümsemedi genede katagorisini küçümsedi başka 250 likte olsa aynını yapardı eminim
hele çelik firen hortumlarına ne demeli xD ama bende uyandım ya biri de çıkmış xciting250 çelik hortum takmışlar honda bunu yapamamış ne kadar kalitesiz bi marka diyodu:D
ninjaya koymuşlarda noldu yemediği laf kalmadı hehehehe:D
Göstergeler milattan kalma ve "Benzin Göstergesi yok". Bu bile uzak durmak için kafi. Düşünsene kafanda bi soru işareti, ulan depoda benzin varmı yok mu ? Dur depoyu açıp biraz koklayım. Ninjaya o kadar milyar para vermişim beni soktuğu şempanzeliğe bak ! Depoyu kokluyorum.
Ayrıca ninja 250'de tip hiç yok. Fiyat desen ederinden pahalı, hani cebimdeki parayı sokağa atmaksa amaç evet doğru seçim.
O kadar paraya gidip Ninja yerine pek ala Kawasaki er6N - er6F alınabilir. ( Aynı şey değil klasman farklı demeyin, kaç kişi 250cc yi 3-5 yıl kullanıyor, 250lilik makine alan elbet 3 ay sonra 600 lüğe ister istemez geçecek )
ne diyelim tercih meselesi.
-
Benim oyum Ninja250r. Birde Koso marka gösterge taktın mı tadından yenmez.
İşte gösterge.
Buda videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=VazPvsQGHDc
-
Göstergeler milattan kalma ve "
Benzin Göstergesi yok". Bu bile uzak durmak için kafi. Düşünsene kafanda bi soru işareti, ulan depoda benzin varmı yok mu ? Dur depoyu açıp biraz koklayım. Ninjaya o kadar milyar para vermişim beni soktuğu şempanzeliğe bak ! Depoyu kokluyorum.
Ayrıca ninja 250'de tip hiç yok. Fiyat desen ederinden pahalı, hani cebimdeki parayı sokağa atmaksa amaç evet doğru seçim.
O kadar paraya gidip Ninja yerine pek ala Kawasaki er6N - er6F alınabilir. ( Aynı şey değil klasman farklı demeyin, kaç kişi 250cc yi 3-5 yıl kullanıyor, 250lilik makine alan elbet 3 ay sonra 600 lüğe ister istemez geçecek )
ne diyelim tercih meselesi.
bencede haklısın
-
ben farklı tercihi söylecem, yzf r 125...
bu klasmanda bir motora bineceksem 125 lik olsun yzf olsun
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Kardeşim bune ya dehşet bişi :D
-
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
KOSO yazısını silip KAWASAKI yazdın mı tamamdır.
-
Ben yzf r125 diyorum. Sebebi ise tamamen tasarim.
Ayrica hysoung un tipi o kadar kotu ki yari fiyatina satilsada tercih etmem.
Asya 125t kullaniyorum, denklestirdigim an r125e gececegim. En iyi durusa sahip olan motor bu.
Cbr cok zayif, ninja da kafadan cirkin ve komik. Bunlar benim goruslerim tabiki. Kimisi de 125 lik motora 8 9 bin verilmez der
Tercihini hondaya cevirir. Bende diyorum, bu sebepten r125i kullanilmis alacagim.
-
orhan cesur adlı üyeden alıntı
Ben yzf r125 diyorum. Sebebi ise tamamen tasarim.
Ayrica hysoung un tipi o kadar kotu ki yari fiyatina satilsada tercih etmem.
Asya 125t kullaniyorum, denklestirdigim an r125e gececegim. En iyi durusa sahip olan motor bu.
Cbr cok zayif, ninja da kafadan cirkin ve komik. Bunlar benim goruslerim tabiki. Kimisi de 125 lik motora 8 9 bin verilmez der
Tercihini hondaya cevirir. Bende diyorum, bu sebepten r125i kullanilmis alacagim.
dostum 2011 modellerine baktın mı cbr 125 için ? eskiden eser yok
bakmanı tavsiye ederim
-
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Ninja 250 videolarını izlerken denk geldim.Çok şahane göstergeymiş ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
KOSO yazısını silip KAWASAKI yazdın mı tamamdır.
Kososaki.
-
yzf diyenler hiç uzun yol yapmayıp herşeyi görüntü sananlar tahminim , çünkü bi kaymak gibi duble yolda herkes 160 170 giderken siz 130 da kaldığınızda o gün görüntü kurtarmayacak motor zevkinizi o dakika soğuyacaksınız 8) tercihim de cbr250 olurdu , az bi fark için 2 3 bin tl yi harcamaya değmez kanımca .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler